StrajkMozga Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Jel igra neko ovo jos uvek? Izasla je nova ekspanzija a uskoro stize i nova klasa https://www.lotro.com/forums/showthread.php?546305-A-letter-From-Executive-Producer-Aaron-Campbell-April-2014 Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Igrao sam je duze vremena, mada nisam nikad dostigao max lvl (po navici..). Odbija me strasno grafika, iako je igra sama po sebi prilicno zanimljiva. Kada bi uradili update modela/animacije, vratio bih se istog trenutka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Znam da je bila ozbiljna ekipa koja je igrala ovo, ali mislim da su batalili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Svi smo otisli iz istog razloga. Igra pre par godina i ovo sto sada serviraju je nebo i zemlja. Vec je krajem godine receno da instanci nece biti. Ono sto su pravili je uzasno sto se izvedbe tice, puno bugova (koji su bili ignorisani po nekoliko meseci). Stare instance i raidovi su skalirani. Dakle samo su mobovi i bossovi izlevelovani. Ako su menjali mehaniku to je ili zanemarljivo ili prosto olaksano do mere kretenizma. Ljudi su poceli da soliraju 3 man insstance samo sa auto attackom (!). Sama igra se pretvorila u single player koji zahteva internet konekciju. Ono sto je moglo da odradi samo par guildova radili su raandom raidovi maltene bez vajpova. O skirmishima ne zelim ni da komentarisem. Inace grafika mi nije smetala. Igra (kakva je bila ranije) je propala. Amin. Ovaj apdejt ce doneti samo vec vidjena sela sa izmenjenim bojama krovova i drugacijim ogradicama, klasu koja nece biti igriva do zime, ili ce biti OP poput wardena (ko je igrao zna). Festival koji je tu od 2000. godine i konja sa novim cebetom na ledjima. I kostace verovatno 40 + dolara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Pa dobro, u neku ruku, napravili su MMORPG za jednog igrača :) Možda je to nešto što je takođe ok, ako je svaki drugi MMO za "mase". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Meni u sustini veoma godi koncept single player MMO. Ne volim forsiran grouping jer sam samotnjak. Ali volim da znam da ima jos hiljadu igraca oko mene koji u isto vreme trckaraju i rade kvestove. I volim da mogu da uskocim nekome u pomoc kad je okruzen mobovima, kao i obratno. Sa druge strane ne volim kad moram da radim instance da bih gurao napred pricu, jer uglavnom uzima suvise vremena a ja se generalno igram "na kratko". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 ja ne volim kada moraš da imaš 20 ljudi da bi završio nešto što ti je neophodno da "ideš dalje". taj vid isforsiranog udruživanja mi ne godi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 (edited) Напустио игру због смарача попут Феноа! Игра је била одлична, вероватно је и сада за свакога ко је није пре играо (с обзиром да не мора да се плаћа, с обзиром на "причу", с обзиром на све). Два пута сам јој се враћао у потпуности и ниједан пут нисам зажалио... осим упознавања Феноа, али сам то већ напоменуо! Ако преживи још пар година, вероватно ће ме некад опет ухватити носталгија, да макар излевелујем поново нешто и видим шта су ново од садржаја убацили (који јесте на исту фору.. али ако си већ сљуштио у игру пар година живота). Сигурно нећу да бацам време на некаква срања попут Rust-a... Edited May 6, 2014 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 (edited) Des Brue, pozdravili te Stator i Mujox. Daboga se zaista vratio u lotro, odigrao celu Moriu, projahao kroz Rohan i ponovo rejdzovao kao pre godinu i kusur <3 Edited May 21, 2014 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrajkMozga Posted July 15, 2014 Author Report Share Posted July 15, 2014 Ja i dalje ovo ukljucim ponekad. Stigao je novi patch tako da cu sigurno igrati ovih dana. Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts