-
Topics
-
Samo sam seriju gledao. U njoj se ne pominje broj silosa, niti da postoji centralni silos. Ne spojlujte 🙂 Jedini trenutak skale je kad se u S2 desi eksplozija koju osete u drugom silosu. I da, prebrojao sam na brzinu krugove iz trejlera 😄
-
nisam siguran, mislim da je godinu dana garancija na polovnjake kad ih prodaje firma. ovi u saopštenju ni ne pominju garanciju a verujem da bi istakli da je 2 godine kao važnu stavku promocije.
-
prosečan srpski vozač * Otvoren je prvi salon sertifikovanih polovnih vozila u Čačku u okviru Škoda dilera Autočačak Promet. * Škoda Plus program je potpuno integrisan u digitalni ekosistem brenda. Putem online platforme, klijenti mogu da pristupe detaljnim specifikacijama vozila. Škoda Plus je stigao u Srbiju. Otvoren je prvi salon sertifikovanih polovnih vozila u Čačku u okviru Škoda dilera Autočačak Promet. Ovaj korak označava novu eru na domaćem tržištu polovnih automobila, nudeći kupcima nivo sigurnosti i usluge koje su do sada bile rezervisane isključivo za kupovinu novih vozila. Glavni argument za kupovinu polovnih vozila u okviru Škoda Plus programa je apsolutna pouzdanost. Svaki automobil prolazi kroz detaljnu tehničku proveru pre nego što se nađe u ponudi. Kriterijumi su strogi, a fokus je na besprekornom tehničkom kvalitetu, transparentnoj starosti vozila, dokumentovanoj servisnoj istoriji i garantovanoj kilometraži.
-
Tramp ne propušta priliku da stavi sebe u fokus bilo koje velike priče koja se odvija u USA, tako da mu je ovo taman super prilika da nešto smisli. Kuk je verovatno u fazonu - pusti budalu idem na svoje privatno ostrvo posle ovoga.
-