Jump to content

Mali oglasi

Pravila postovanja u Malim oglasima

Šta sve treba da sadrži dobar oglas (predlog za uspešnu prodaju - ukoliko ne želite, ne morate da navodite sve iz spiska):

- Fotografije robe (iz više uglova, ukoliko ima smisla)

- Link do specifikacija i opisa modela

- Link do reviewa modela

- Starost robe

- Eventulane nedostatke

- Cenu (i da li je fiksna)

- Da li je roba pod garancijom i koliko ona traje

- Kompletne kontakt podatke (ime, broj telefona, email adresu)

Zabranjeno je:

- Reaktiviranje sopstvenog topica/oglasa spamom, kopiranjem oglasa ili bump-ovanjem. Ponovno postovanje oglašivača u okviru topica dozvoljeno je samo ukoliko se drugi korisnik obratio pitanjem.

- Isti oglas se moze ponovo okačiti posle 14 dana (dve nedelje) ili se može bump-ovati već postavljeni topic.

- Kačenje oglasa o prodavanju piratskih kopija filmova, muzike, igara i slično, kao i oglašavanje drugih nedozvoljenih predmeta.

- Miniranje oglasa oglašivača od strane drugog lica sa nuđenjem nerealno niske otkupne cene ili komentarima kako je nešto previše skupo ili jeftino ili na drugi način urušavanje oglasa i/ili imidža oglašivača BEZ dokaza.

Svaki od navedenih prekršaja biće sankcionisan u skladu sa pravilnikom foruma.

Dozvoljeno je:

- Drugi korisnik foruma SME da skrene pažnju na to da se neki predmet nudi po nerealno visokoj ceni samo ukoliko uz takav post može da pruži i dokaz za tu tvrdnju (link do cene uređaja na sajtu neke prodavnice, fotografija cene iz maloprodaje, link do drugog oglasa sa tom robom).

- Drugi korisnik SME da skrene pažnju da se kao predmet prodaje/nudi roba sa jasnim oštećenjem, sumnjivim poreklom što prodavac nije napisao ili da se prodaje roba koja ne odgovara opisu koju je prodavac napisao, takođe uz nuđenje konkretnih dokaza.

7,077 topics in this forum

1. Kupujem HAF X

• 2 replies
    • 484 views
    • 0 replies
    • 484 views
    • 0 replies
    • 484 views
    • 0 replies
    • 484 views
  2. Razer Lachesis

• 0 replies
    • 483 views
    • 0 replies
    • 483 views
  3. komponente

• 0 replies
    • 483 views
    • 1 reply
    • 483 views
  4. prodat

• 0 replies
    • 483 views
  5. HD RAM GPU

• 4 replies
    • 483 views
  6. prodajem mx518

• 1 reply
    • 482 views
    • 0 replies
    • 482 views
  7. World of Warcraft

• 0 replies
    • 482 views
    • 0 replies
    • 482 views
  8. Prodajem slusalice

• 0 replies
    • 482 views
    • 1 reply
    • 482 views
  9. RapidShare premium

• 0 replies
    • 482 views
  10. Gaming konfirugracija

• 3 replies
    • 482 views
  11. 3D poker simulator

• 0 replies
    • 482 views
    • 0 replies
    • 482 views
  12. Prodajem komp

• 1 reply
    • 481 views
  13. ROCCAT TAITO MTW 360

• 0 replies
    • 481 views
    • 1 reply
    • 481 views
    • 1 reply
    • 481 views
  14. Kupujem

• 0 replies
    • 481 views

• Topics

• čekaj, kako... možda mi se malo meša sve, ali na kraju prve sezone kad Džulijet izađe napolje vidi se da postoji mnogo više silosa, reda veličine 20 komada npr. ovo sam prilično siguran 🙂 tako da egzaktan broj nije otkriven ali znamo da ih ima više desetina. ono oko čega nisam baš siguran kao što sam oko ovoga je da Bernar u nekoj sceni u seriji ispravi nekoga oko broja siloa, ali ajde ovo ne bih da licitiram možda mi se pomešalo sa knjigom.  
    • Samo sam seriju gledao. U njoj se ne pominje broj silosa, niti da postoji centralni silos. Ne spojlujte 🙂  Jedini trenutak skale je kad se u S2 desi eksplozija koju osete u drugom silosu. I da, prebrojao sam na brzinu krugove iz trejlera 😄
    • nisam siguran, mislim da je godinu dana garancija na polovnjake kad ih prodaje firma. ovi u saopštenju ni ne pominju garanciju a verujem da bi istakli da je 2 godine kao važnu stavku promocije.
    • Za ovo bi po zakonu morali da daju 2 godine garancije?
    • prosečan srpski vozač * Otvoren je prvi salon sertifikovanih polovnih vozila u Čačku u okviru Škoda dilera Autočačak Promet. * Škoda Plus program je potpuno integrisan u digitalni ekosistem brenda. Putem online platforme, klijenti mogu da pristupe detaljnim specifikacijama vozila. Škoda Plus je stigao u Srbiju. Otvoren je prvi salon sertifikovanih polovnih vozila u Čačku u okviru Škoda dilera Autočačak Promet. Ovaj korak označava novu eru na domaćem tržištu polovnih automobila, nudeći kupcima nivo sigurnosti i usluge koje su do sada bile rezervisane isključivo za kupovinu novih vozila. Glavni argument za kupovinu polovnih vozila u okviru Škoda Plus programa je apsolutna pouzdanost. Svaki automobil prolazi kroz detaljnu tehničku proveru pre nego što se nađe u ponudi. Kriterijumi su strogi, a fokus je na besprekornom tehničkom kvalitetu, transparentnoj starosti vozila, dokumentovanoj servisnoj istoriji i garantovanoj kilometraži.
  • Create New...