-
Topics
-
Teško da si ga viđao pošto je prodat ukupno 31 komad 😄 verovatno su nekoj firmi zavaljali koja treba da bude društveno odgovorna zbog nekih korporativnih smernica pa ako u tvom kraju ne živi neko ko je zaposlen tamo nema šanse da ga viđaš. Znam da je recimo ProCredit banka imala neki taj sistem da mora da kupuje elektrifikovana vozila pa je neki komšija koji je radio tamo stalno vozio ili nekog Priusa ili čini mi se neki Huyndai EV. Pritom ovo je klasičan PR tekst, nije nikakva vest, samo što više to tako ni ne obeležavaju 😞
-
https://www.b92.net/automobili/visoki-napon/176422/najprodavaniji-elektricni-automobil-u-srbiji/vest Prema podacima Srpske asocijacije uvoznika vozila o registracijama novih vozila u Srbiji, za prvih devet meseci ove godine model Lynk & Co 02 je najprodavaniji električni automobil. Očekivao sam da će neki VW id biti, ne znam da li sam ovaj 02 vidjao.
-
Могуће да сам и ја навикао па не примећујем. Коме се жури, једноставно га пропустим.
-
Jeste, evo cak i ja primecujem da mi bas smeta saobracaj kod nas kad dodjem u Srbiju, uzasni su ljudi u saobracaju, bahati, ne jebu zivu silu.
-