-
Topics
-
sad sam skapirao da imam običnu verziju nisam ni znao da se pojavila definitive, nekako sam propustio ili zaboravio. dal' dati 3 evra iako je pitanje kad ću je odigrati? 🙂
-
Ovo je super, jer u jeku sezone može da se čeka i po sat vremena duže na svakoj rampi ako nemaš tag. Jedino što hrvatski tag daje neke ozbiljne popuste, tipa uplatiš 30€, dobiješ 40€. Kod nas je 6% fiksno po putarini.
-
Ko nije igrao obavezno. IMHO, najbolja GTA igra, posle GTA 🙂 https://store.steampowered.com/app/307690/Sleeping_Dogs_Definitive_Edition/
-
DS Automobiles ne odustaje! stelantis i dalje drži živi premijum francuski brend, a osim opskurnosti koju ja izrazito volim kada treba auto da mi se dopadne ili ne, nema ništa toliko posebno u vezi sa ovom novom iteracijom modela kojeg oni guraju pod broj 4. ilustracije radi, ova generacija se proteže još od 2010. god i još uvek do danas nisu dosli do 150k prodatih notiramo full elektro verziju sa buljaških 213 KS i 450 km wltp, ostaje i dalje dobar plug-in kao i ranije sa 225 KS autputom koji će biti snažnija opcija od EV, a na kraju, zanimljivo, dodali su Reno-like klasičan hibrid sa svima omiljenim 1,2 3 cyl puretech pežoom + elektro sa ukupno 145 KS. premijum štednja, ne kapiram 🙂
-
ja sam shvatio da je taj ENPay "sub-kontraktor" da tako kažem od puteva srbije, zašto bi se putevi srbije sa njima integrisali? oni su iskoristili "prostor" dok tag nisi imao na post-paidu i lepo tu uleteli, ali opet to ne zanima puteve srbije. ja sad doduše više ni ne razumem šta je prednost ovog enpaya u odnosu na ovaj obični originalni toll4all? da, da, tako je, sve to odvojeno stignu fakture i računi.
-