Jump to content

Counter Strike 2 & 1.6

3,575 topics in this forum

1. X-Spectate

• 12 replies
    • 1.6k views
  2. CS 1.6 link?

• 10 replies
    • 1.5k views
    • 11 replies
    • 1.6k views
  3. CS 1.6 net 1 2

• 36 replies
    • 3.7k views
  4. Dilema oko mISA ??!!?? 1 2

• 36 replies
    • 2.8k views
  5. Counter strike 1.6 source

• 2 replies
    • 679 views
  6. CS 1.5 on Linux Ubuntu Edgy

• 6 replies
    • 1k views
  7. Slika Vaseg Spray-a !

• 3 replies
    • 763 views
  8. Komande za cs

• 13 replies
    • 3k views
  9. xeQte-GUI 2.0

• 15 replies
    • 2.5k views
    • 25 replies
    • 2.3k views
  10. KGB Public NEW LINK ! 1 2

• 32 replies
    • 3k views
  11. KGB 1.6 Deathmatch Server

• 23 replies
    • 4.4k views
    • 48 replies
    • 4.4k views
  12. Mala pomoc ..

• 8 replies
    • 2.2k views
  13. Podloga...... 1 2 3

• 50 replies
    • 4.8k views
  14. WCG 1 2 3 4

• 96 replies
    • 10.5k views
  15. NEED HELP....

• 3 replies
    • 1.1k views
    • 9 replies
    • 1.8k views
  16. Beotel Steam 1.6

• 21 replies
    • 2k views
  17. Grupe za Wcg 2006 1 2

• 27 replies
    • 3.3k views
  18. G-de je onaj program???

• 8 replies
    • 1.4k views
    • 4 replies
    • 808 views
  19. TURNIR ''SENA'' CS 1.6 1 2

• 37 replies
    • 4.4k views
    • 60 replies
    • 8.8k views

• Topics

• otvorio sam i moram priznati da sam prijatno iznenađen, ima čak i live stanje gradskog prevoza?! dal' to ima i GSP nemam pojma - možda da se nakače na njihov API. možda je ovo nešto što ima i google, ne znam, ali ako ovo radi rekao bih da je "game changer" za putovanje prevozom kod nas. vidim da ima i street view i svašta nešto još, a deluje i da su slike vrlo aktuelne makar ovo što sam pogledao po kraju. i to sa brojevima zgrada je dosta dobar feature.
    • Slučajno mi izleteo ovaj stari genijalni pa da se podsetimo 🙂
    • Jel to ovo? :)) onda mislimo to!
    • To znači da će srpski as odmeriti snage protiv Pedra Martineza u ponedeljak oko 11 časova što je najbolja moguća opcija za navijače u Srbiji kada je Australija u pitanju. Gotovo da jedino ona ne podrazumeva rano buđenje ili ustajanje usred noći.
    • Ministarstvo zaštite životne sredine oglasilo se kasno sinoć saopštenjem u kojem navodi da je do havarije došlo usled kvara u sabirnom šahtu lagune deponije „Duboko“. „Prema poslednjim informacijama nadležnih dostavljenih Ministarstvu, uzrok akcidenta na Turskom potoku gde su se izlile procedne vode sa deponije ‘Duboko’, kvar je nastao zbog pucanja zaštitnog balona u sabirnom šahtu lagune“, navodi se u saopštenju Ministarstva na Fejsbuku. Iz Ministarstva su naveli da su ekipe za sanaciju upućene na teren kako bi se kvar otklonio u najkraćem roku i sprečile dalje posledice, kao i da su u stalnom kontaktu sa Grupom za suzbijanje ekološkog kriminala Policijske uprave u Užicu, čije su ekipe obavile kriminalističko-tehnički uviđaj na licu mesta. U februaru 2024. godine građevinska inspekcija donela je rešenje o zabrani rada deponije zbog neposredne opasnosti po život i zdravlje ljudi. Ta odluka, međutim, nije sprovedena niti blagovremeno objavljena, što je dodatno produbilo sumnje u institucionalno zataškavanje problema. Samo nekoliko meseci kasnije, u maju 2024, izbio je veliki požar unutar tela deponije koji je gotovo tri nedelje uzrokovao ozbiljno zagađenje vazduha u Užicu i okolnim mestima. Sad sam inače bacio pogled ko je ministarka :)) САРА ПАВКОВ Рођена је 1992. године у Новом Саду. Дипломирала је на Департману за биологију и  екологију на Природно-математичком факултету Универзитета у Новом Саду, где је тренутно докторанд и истраживач приправник. У Српској напредној странци је од 2012. године. Члан је Председништва СНС од новембра 2021. године. Sa 20 godina postala član SNS :))  
  • Create New...