Jump to content

• Topics

• bukvalno sam o ovome pisao tamo u pričajte šta ste gledali kad sam pogledao onaj Carry On film. Otkad više panduri ne rade sigurnosne provere nego G4S ekipa, ja razmišljam kako im se ovo češće ne događa. Pri čemu sad još imaš i ovaj momenat automatskog gejta, gde znači može da prođe i bez pandur momenta (koji pregledaju pasoše). Sad se više "plašim" da će zbog ovoga da zatvore te tek otvorene automatske skenere pasoša pa dodatno uspore sve. A ovo posle što je prošla iskreno ne znam tačno kako je izvela, osim ako nije bila neka situacija praznog aerodroma pa da nije bilo ni ljudi da prolaze proveru a ni ovih što rade, jer je taj deo jedan "brisani prostor" gde jako teško može da se desi da ne vidiš nekoga, osim ako se nisu zapričali ili ono kao u filmu svi okupljeni oko jednog telefona gledaju Partizan - Panatanaikos. doduše ne znam šta je ova žena htela na avionu na kom nema bording kartu ali ajde. tj. šta joj je tu bio plan 🙂  
    • haha, ovi Smederevci 🙂 https://nova.rs/vesti/hronika/filmska-scena-na-aerodromu-nikola-tesla-pogledajte-kako-je-zena-ismejala-bezbednosni-sistem-i-bez-karte-i-dokumenata-stigla-do-aviona-video/  
    • https://www.pcgamer.com/games/rpg/path-of-exile-2-players-are-calling-foul-on-elon-musks-high-level-hardcore-character-after-he-streams-his-struggles-with-core-game-mechanics/ Evo ako ti je lakše da čitaš! tldr - Mask se sve vreme hvali kako je do jaja zajeban u igrama i imao je stream na X-u kako igra Path of Exile 2 gde je navodno njegov karakter među prvih 10ak u svetu (to zahteva ono da si maltene igrao non-stop od kad je igra izašla i grajndao sve vreme). I ono kreće da igra i vidi se da nije takao igru u životu, fazon ne zna gde može da ide na mapi, tuče se sa bosom, zaboravi da napuni manu, preskače da pokupi neke izuzetno unique iteme, ide na mapu sa punim inventarom da ne može ništa usput da pokupi i slično. Najbolja stvar je kad krene da komentariše svoj build pa bude u fazonu "evo vidite ja sam lvl 97, a sve to postižem iako mi je oklop samo lvl58, a oružije lvl62, čak i sa tako sranje itemima ja ubijam" a naravno ti itemi su najveći nivo ikada i 99.99% igrača PoE ih nikada nije videlo niti će i veći i ne mogu da budu, nije povezano.  U svakom slučaju smejurija je što se kao loži da je nikad bolji na svetu ikada, a u realnosti kao da si meni koji igru nikada nije video dao da igram. Što kaže ovaj u videu čak i da je u Diablu top ranking igrač ikada morao bi da kapira kako idu koncepti u PoE2 😄 Ali najsmešnije od toga je zaključak da je taj stream zapravo namenjen samo igračima PoE2 a oni će svi odmah provaliti sve te stvari, kao mogao je lepo da strimuje početak igre i da kaže kako mu se sviđa i svi bi bili gg, wp. 
    • ne mogu da pratim 23 minuta, ali šta je fora, dao nekom drugom da igra umesto njega pa rekao da je on igrao? 🙂
  • Create New...