-
Topics
-
bf3 mi je legao kao blesav, bf4 je bio nevidjeno bagovit i neigriv prvih 6 meseci ono bukvalno hiljade bagova, bf1 je bio peak modernog battefielda u svakom smislu, najjaci MP FPS dozivljaj ikada - bukvalno dozivljaj kao kada si gledao LOTR prvih puta u bioskopu 😛 trcanje preko cepelina koji krece u eksploziju, i skok sa njega u poslednjem trenutnku, nekon cega gledas front iz vazduha brrrrr e jebg, taj king artur mi je bas slab film, mislim ok je za neku jeftinu zabavu, pri cemu mu uopste nije dobro leglo ovih 20 godina
-
@reki A znaš li šta bolje ubrzava od tvoje Honde i "otkida" je na stazi?
-
Gledam četvrtu sezonu, odgledao sam 4-5 epizoda do sada. Verovatno su pročitali moj komentar odozgo oko prethodne sezone 😛 tako da su se sad malo nekako više fokusirali. Mislim i da su malo skratili epizode u trajanju a i napravili dovoljnu dinamiku tako da nema tog razvlačenja na baš jednoj temi tokom čitave epizode, makar nema do sada. Fokus ove sezone je naravno da li će restoran preživeti, kao glavna tema, uz još gomile sporednih, ali ima svoj dobar tempo. Videćemo da li će se nešto promeniti u nastavku.
-
Jedino veće iznenađenje tu je što je matora žena pa nagrabusila, inače su to mahom tinejdžeri koji jedu tide pods i slično 🙂
-