-
Topics
-
mile iz šapca ima da ti to reši za 100 evra, rupa tu mora da postoji samo treba da se izbuši!
-
nešto poput ovog mentola :)) s tim što nemam drugi klip koji sam isto video a ne znam gde je gde ovaj što vozi izlazi i preti ovom iz autobusa i lupa mu po šoferci :))) neka ćaci glava ofc :)) Naime, kako piše Instagram stranica Moj beo grad, jedan putnički automobil je pokušao da obiđe autobus na liniji 65, a prilikom preticanja naleteo je na trolejbus koji je upravo nailazio. ja sam danas na južnom video "kontru" tome, 8 ujutru nema žive duše nigde, lik iz jedne od poprečnih ulica izlazi na južni relativno sporo, ali isto tako relativno sporo iz južnog ide lik ka ovome i oni tako obojica sa nekim da kažemo normalnim brzinama i ovaj uleće u južni ispred njega, nastavlja da vozi sporo, ovaj mu svira, da su uspeli još i da se sudare to bi čak pomalo bilo i komično, ali toliko odsustvo svesti gde se nalazi ovaj što ulazi u južni ja skoro nisam video.
-
a evo nešto i zanimljivo! MCPURA Cielo predstavlja novu dimenziju superautomobila - spoj vrhunskog dizajna, impresivnih performansi i vožnje pod otvorenim nebom. Od 18. do 24. marta, očekuje vas na sajmu automobila u Beogradu u hali 3. MCPURA Cielo ("nebo") ima tvrdi sklopivi krov koji se otvara za samo 12 sekundi, a tu je takođe i Webasto stakleni krovni panel.
-
Danas me je isekao bajica u Scenic-u na praznom bulevaru preko 2 trake bez migavca Svirnem mu Uzme da me pretice, vidim da vice i psuje i proleti kroz raskrsnicu na crveno ...
-