Jump to content

• Topics

• Spu legenda. Sećam se da je pričao kako je skup sport, pa je zarađivao sa skokove pakujući drugim ljudima padobrane.
    • da, da, to je neki ideal ako mene pitaš - da smanji toplotu sunca a ne gubi se svetlo, ofc pitanje je šta znači smanji toplotu, koji je to procenat u odnosu na to da nemaš foliju i/ili koliko je blizu toga da imaš krov 🙂
    • znaš kako, imamo i Spua ovde sa foruma koji je svojevremeno otkrio padobranstvo i bio vrlo aktivan još pre 20 godina sad već rekao bih, možda 10 da ne preteram, a zapravo pored njega znam još dvoje ljudi koji se time bave - tako da verovatno je to i dalje neka niša, posebno u odnosu na razvijenije zemlje, ali evidentno je toga bilo "oduvek". na kraju krajeva, ne bi carnex reklama iz osamdesetih imala padobrance! btw, pala mi je ta reklama pre neki dan napamet, zamislite vi da je to nekome palo napamet i da je neko zapravo rekao ok sad ćemo to da snimimo, likovi skaču padobranom i otvaraju paštetu :)) samo sa strane troška i organizacije mi je to nemoguća misija iz današnje perspektive, posebno neke domaće firme.
    • Aerodrom u Padinjaku, baš aktivno danas. U komšiluku mi pa dodjem vikendom. Svašta nešto, trke dronova, avioni, padobranci. Moguće da je ovo padobranstvo ovoliko popularno kod nas? Uglavnom su naši ljudi, što solo, što tandem skakanje. Neka mladja moderna, urbana ekipa. Ajtievci verovatno. I da, igra se i kriket, brdo Pakija, i ostalih nekih stranaca, ali ima i naših ljudi :)
  • Create New...