Jump to content

WoW Gold

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

481 topics in this forum

1. WTS CHAR BOOST!

• 0 replies
    • 424 views
    • 0 replies
    • 458 views
  2. wtb gold

• 0 replies
    • 515 views
  3. WTB

• 0 replies
    • 530 views
    • 0 replies
    • 520 views
  4. WTT

• 0 replies
    • 637 views
    • 0 replies
    • 604 views
    • 0 replies
    • 398 views
    • 0 replies
    • 552 views
    • 0 replies
    • 608 views
    • 0 replies
    • 483 views
    • 0 replies
    • 542 views
  5. WTS GOLD, Kazzak Horde

• 0 replies
    • 333 views
    • 0 replies
    • 517 views
    • 0 replies
    • 581 views
  6. WTB golds

• 0 replies
    • 477 views
    • 0 replies
    • 449 views
    • 0 replies
    • 618 views
    • 0 replies
    • 646 views
  7. WTS gold povoljno

• 0 replies
    • 752 views
  8. Mage za GC

• 0 replies
    • 473 views
    • 0 replies
    • 576 views
  9. WTB GOLD FROSTMANE ALY

• 0 replies
    • 508 views
  10. WTS gold povljno

• 0 replies
    • 427 views
    • 0 replies
    • 667 views

• Topics

• Kod mene kad su rovarili neku cev vodovodnu ja im izneo 2 caja, kazu ne treba hvala 😞 🐼
    • I to prilično nekonkurentan EV... manje snage i manje rejndža od Tesla Y
    • Ja sam juče prelazio granicu na Bajakovu, kao delovalo je da se ne isplati obilazak i prošao sam ukupno za cirka sat vremena što deluje ok. Hrvati imaju policajce koji prilaze kolima za skeniranje i otiske, i ako to završiš onda u kućici samo daješ pasoše. Doduše deluje mi da sam proces očitavanja pasoša u kućici traje malo duže, tipa minut po pasošu, valjda mora sistem da upari podatke šta li. Jedino što je juče baš bilo tipa -5 napolju kad smo mi bili, ova devojka što je nama prišla cvokoće fazon, a onda na jakni vidim piše "policijska akademija", fazon poslali ovi matori klince da se kale na zimi...
    • Videli što im je logo? https://belgrade2026.rs/     trebalo je i žeksov Tadž Mahal da stave 🙂 
    • Хаварија на грејању на булевару, нема пар зграда грејање. Екипа изашла одмах и цео дан шљакају, ставили им и шатор да могу да раде. Ишао да видим дал им треба ишта (јебига сељак из провинције, ракија, кафа итд.) Кажу ништа само да заврше да иду кући, имају свега.  Скидам капу радничкој класи!
  • Create New...