Jump to content

WoW Gold

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

480 topics in this forum

• 0 replies
    • 473 views
  1. wtb gold

• 0 replies
    • 551 views
  2. WTB

• 0 replies
    • 566 views
    • 0 replies
    • 548 views
  3. WTT

• 0 replies
    • 659 views
    • 0 replies
    • 621 views
    • 0 replies
    • 416 views
    • 0 replies
    • 573 views
    • 0 replies
    • 636 views
    • 0 replies
    • 506 views
    • 0 replies
    • 568 views
  4. WTS GOLD, Kazzak Horde

• 0 replies
    • 351 views
    • 0 replies
    • 539 views
    • 0 replies
    • 602 views
  5. WTB golds

• 0 replies
    • 503 views
    • 0 replies
    • 469 views
    • 0 replies
    • 645 views
    • 0 replies
    • 668 views
  6. WTS gold povoljno

• 0 replies
    • 769 views
  7. Mage za GC

• 0 replies
    • 504 views
    • 0 replies
    • 598 views
  8. WTB GOLD FROSTMANE ALY

• 0 replies
    • 528 views
  9. WTS gold povljno

• 0 replies
    • 460 views
    • 0 replies
    • 690 views
  10. WTB GOLD

• 0 replies
    • 838 views

• Topics

• https://www.021.rs/info/srbija/437965/gradjani-tuzili-banke-zbog-troskova-obrade-kredita-i-dobili-novac-sada-moraju-da-ga-vrate-i-to-sa-kamatom  
    • Jedna interesantna ponuda ko hoće električno vozilo, ako se tako nešto u Srbiji uopšte isplati (uz ogradu da ne znam kako funkcioniše s tim subvencijama, tj da li ih uvek ima i da se uvek dobijaju) Koliko sam ja video ovaj Niro je manje-više negde na pola puta između Stonica i Sportagea, a sa subvencijom i svime time računajući i opremu je tu negde na pola puta i cenovno. U smislu ovo mi deluje prvi put da vidim da je neki EV (a da nije Kineski) otprilike u rangu cena sa običnim SUS automobilima što mi je nekako interesantno. Ranije mi deluje kao da je bilo "voziš na struju, ali u startu da platiš 10k više". Neko ko ima kuću i puni ga kad je niža tarifa stvarno može da dođe na ono da mu je 1-1.5eur trošak na 100km, što je značajno manje od benzina (koji će po svemu sudeći skakati), jedini problem ostaju duža putovanja i slaba mreža punjača po našoj zemlji. 
    • Čisto jedan novitet - ubačena Tapatalk podrška za forum Električna vozila, pa kome je bilo mučno da posebno prati iz browsera - eto olakšice.
    • procureo novi bmw 3! znali smo da će tako otprilike izgledati, ali nisam znao da neće preuzeti prednju masku sa ovog novog ix3 modela. time se izgubio taj neki retro momenat, ovako sad nisam siguran da je ovo ok finalni proizvod. svakako bih voleo da mi neko bitan iz bmwa objasni zašto nisu išli na potpunu siguricu i stavili po par okruglih svetala napred kao sa "kockice"?? šta znam... 4/10
  • Create New...