Jump to content

WoW Gold

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

481 topics in this forum

• 0 replies
    • 494 views
    • 0 replies
    • 370 views
  1. WTB gold Stormscale

• 0 replies
    • 433 views
  2. WTS Gold Dunemaul (H)

• 0 replies
    • 391 views
    • 0 replies
    • 483 views
  3. WTS Gold Kazzak

• 0 replies
    • 453 views
  4. WTB Frostmane [A]

• 0 replies
    • 376 views
    • 0 replies
    • 351 views
    • 0 replies
    • 437 views
  5. WTB gold - Dunemaul H

• 0 replies
    • 374 views
    • 0 replies
    • 440 views
    • 5 replies
    • 780 views
  6. wtb gold - draenor

• 0 replies
    • 298 views
  7. WTS gold on Ravencrest [A]

• 0 replies
    • 478 views
  8. WTS Gold Frostmane Alliance

• 0 replies
    • 319 views
    • 0 replies
    • 398 views
  9. WTB gold na Dunemaul(H)

• 0 replies
    • 454 views
  10. wtt golde

• 0 replies
    • 336 views
    • 0 replies
    • 378 views
  11. WTS GOLD - SYLVANAS

• 0 replies
    • 306 views
  12. WTS gold

• 0 replies
    • 374 views
    • 0 replies
    • 333 views
    • 0 replies
    • 468 views
    • 3 replies
    • 761 views
    • 0 replies
    • 490 views

• Topics

• aha, nisam ispratio ovaj momenat uopšte, skapirao sam da ima manji hod da bi napravio šta i normalni volan iz više okretaja. sad tu ostaje pitanje privikavanja što možda nije neki veliki problem ali zahteva određeno prilagođavanje, možda je ovako vizuelno nešto bliži na primer držanju volana motora i skretanju tu i tamo. a onda ima i ovaj momenat koji džanki pominje, možda sam ja taj selja koji drži volan ili skroz gore a češće zapravo skroz dole na "šest sati". ma neka kombinacija sigurnosti + pravila koja će EU da uvede sto posto + to da pežo verovatno nije "napravljen" da ide 200 na sat dugo vremena, a sa standardnim motorom to retko kad da bi sa njim mogao da postigneš, dok je kod EV ta granica očigledno lakše dostigljiva i onda sad ispada da svaki auto pa čak i mali gradski koji nije baš najveći car na autoputu može da ide 200 što ne bi trebalo da može.
    • to sam i pitao, nisam nista konstatovao, taj vestacki feedback me brine, ali ako moze u formulama radi valjda i na obicnim kolima 😄
    • Zato sam i malo pre predvidjenog vremena zamenio kais. Videcu svecice uskoro posto sam zaboravio na to, i mogu da ga chipujem! Osim letnjih guma nisam za sad nista ulozio, diskove su zamenili nakon sto su ga uvezli i kao odradili neku proveru u 100 tacaka, i ja sam ih maltretirao da mi prodaju sa novim zimskim gumama. Svakako kad bi kupio od fizickog lica, bez 1000e i dobre provere ne vredi kupovina. I dalje obozavam kad sednem u 208 ili ga vidim parkiranog xd
    • I tacno kad saberes + sve ostalo sto si radio dodjemo do toga da za polovan auto treba jos 1k evra dodatno na cenu da bi se odradilo sve sto treba 
  • Create New...