-
Topics
-
-
pa pazi, ako nisi imao nista da doprineses dalje od 'tvajlajt je sranje jer je sranje', komotno si mogao i da preskocis
-
ali tvajlajt kazi lepo to mi je guilty pleasure i to je to, sta ima vise da pojasnjavas filmovi su sranje tesko realno to se znalo od prvog dana od kako su se pojavili, ali nije sranje ako si u njima nasao nesto sto ti je dobro ---------- Odgledah njemacki film The Tank/ Der Tiger - https://www.imdb.com/title/tt31495504/?ref_=ext_shr_lnk Solidan filmic o ekipici koja voza Tigar 1... Solidno opravljen tenk za snimanje filma, pun detalja za one koji bacaju drkicu na ww2 tehniku, mada mi precesto delovalo u scenama na momente da je tenk fizicki manji nego sto sam do sada imao osecaj... filmic je ok, nije ono klasicno njemacko mi smo samo slusali naredbe, nemamo pojma ko su ti ss tipovi, ali sam ocekivao nesto malko vise akcije i sve te vojnicke ww2 muke oko toga, mada sustinski nisam nezadovoljan iako je moglo i bolje i u drugom nekom pravcu - u svakom slucaju preporuka za svakog ko voli ww2 temu, za ostale ne znam bas
-