-
Topics
-
Vozio sam se u BYD DOLPHIN, jer me ortak smarao ajde ajde jebace mamu kinezi svima , za 18k ako ubodes subvenciju, 8 godina garancije na bateriju, enterijer na prvi pogled siromasan ali vise nego solidne izrade, sedista udobna, za gradsku voznju top, prostora unutra sjajno, gepek jedva da se moze reci da ga ima ali ga ima Utisak voznje, jer mi je prvi EV je pa svemirski, ovo cudo kao da leti a ne bi trebalo Realne kombinovane voznje 350 km ... nemam pojma, moram ici da pogledam ostale modele, ali bih pre svega voleo da cujem utiske drugih vozaca, ono fazon, zimi, klima grejanje i tako to
-
Cucle za odrasle. Makar su sva ta govna zabranjena na radnom mestu. Oni koji su radili pre neke 2008. se sećaju da smo sa posla izlazili smrdeći kao piksla.
-
Sommon Side Effects je dobra serija o pečurkama koje dižu ljude iz mrtvih i leče svaku bolest. Od juna kreće spinoff o dva FBI agenta iz te serije. Može biti dobro.
-
Moram da napomenem da BF6 sada pocinje da lici na dobar battlefield Mape su bolje, i ceo flow je kao nekada... Ima tu jos dosta da se pegle, ali BF se vec godinama pegla prvih godinu dana