Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. WTS/WTT

• 0 replies
    • 476 views
  2. Prodajem wow account !

• 0 replies
    • 493 views
    • 8 replies
    • 1.4k views
    • 0 replies
    • 487 views
    • 0 replies
    • 309 views
  3. WTS ACC

• 0 replies
    • 282 views
  4. WTS ACC

• 0 replies
    • 305 views
  5. WTS Account

• 0 replies
    • 427 views
  6. Prodajem account

• 0 replies
    • 239 views
  7. Prodajem WoW account

• 3 replies
    • 947 views
  8. Cata acc

• 0 replies
    • 504 views
  9. WTS t2 rogue

• 0 replies
    • 378 views
  10. WTT account

• 0 replies
    • 197 views
  11. WTT/WTS

• 0 replies
    • 465 views
  12. WTB account(s)

• 0 replies
    • 479 views
    • 0 replies
    • 773 views
  13. 11135 ACH PRIEST

• 1 reply
    • 642 views
  14. WTS Hunter i alts

• 0 replies
    • 202 views
  15. WTS acc moze i trade

• 0 replies
    • 306 views
  16. Cata Account

• 0 replies
    • 402 views
  17. WTS Priest

• 0 replies
    • 227 views
  18. wts acc

• 0 replies
    • 382 views
  19. WTS wow acc

• 0 replies
    • 303 views
  20. WTT ACC

• 0 replies
    • 204 views
  21. prodajem wow acc

• 0 replies
    • 410 views

• Topics

• probao bih civ7 al ne bih dao odmah lovu (vidim ima ga vec u loklanim prodavnicama), prosto mi je neverovatno da su ubacili toliko promena koje kada citas o njima igru cine da bude sve samo ne civilization e sad ne mogu da procenim da li su promene iole svrsishodne, ili je samo prevelika drama... ona ocena na steamu je zapanjujuce losa po svemu sto pise, mozda moze da se osposobi igra kroz minimum dva velika apdejta  ali prvo i osnovno, male mape, tranzicija na sledeci age je limitirana vremenski dakle prisiljen si na nju, neistorijska doslednost gde vodje jedne civilizacije vode neke leve u igri, sta im je to trebalo nikom nije jasno. Svaka tranzicija na novi ejdz prekida izgradnju svetskog cuda, tranzicija vraca city u town status etc etc
    • Uplatio avgust Gaza rivijeru.
    • znaci potrebna je dezineskcija I DERATIZACIJA   ali mi je drago sto se odaziva na gliba 🙈
    • Ispeglali su ga maksmialno sa updejtima, dosta je bolji sada. AI jeste šit i svodi se na to da ima brdo bonusa koje igrač nema, ali jebiga kontam da je baš zajebano napraviti ga za takav tip igre. Verovatno puno košta tj, pa ne žele da troše budžet na to. Ali meni je kul, ima nekih interesantnih mehanika, možeš da igraš na totalno različite načine i stigneš do pobede. Petica mi nešto nije legla npr, a ovo što vidim od VII za sada me ne privlači dok ne ispeglaju stvari 🙂
    • Pa da, sad korisnici hemije nemaju gde da se leče 😄
  • Create New...