Jump to content

Bogdanbre

The X
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Bogdanbre

  1. E ovako prodajem acc jer sam se mnogo smorio u wowu a i neam kintu da igram na 2 acca. Na accu imam 85: Mage,rog,shaman,hunter,paladin i dk imam brdo low lvl altova i nekoliko lvl 70 twinkova sa max engi. 70 roga 70 druida i warra( koji je sranje al nvm )! Prvi sam vlasnik i imam sav info koji je potreban + acc je uplacen jos malo mozete da se log da vidite kako je i sta je. U cenu idu samo Paladin i dk ostali su gratis jer nisu nesto gearovani! Evo linkovi http://eu.battle.net/wow/en/character/dentarg/Pepsikv/simple http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Peedjakw/simple http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Igotapower/simple ( moze da se uzme elite gear al to ce da vas kosta ;) ) http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Igotafocus/simple fresh 85 http://eu.battle.net/wow/en/character/dentarg/Pedjackw/simple fresh 85 http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/K%C3%B9rvica/simple http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/%C3%9Do%C3%A4ssdeadlol/simple evo i 70 rog ako nekog to zanima :D Kontakt na 064 32 864 32 skajp pedjakv93 mozete i pm ovde ako hocete more info :D!
  2. Bogdanbre

    WTT

    WTT 85 shamana 6k achivement points na hordi server stormscale i 85 priesta i 85 druida ravencrest allianca, za linkove heroja i ponude javi te se na pm.
  3. E ovako zelim da prodam acc jer sam se smorio imam dka http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Peedjakw/simple I paladina http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Igotapower/simple , imam jos 2 85 charra ali oni nemaju gear tako da ih ni ne racunam (mage i rog) + brdo low lvl altova sa heirloomima 84 hunt 70 druid itd PM me za more info i da se dog za cenu ili trade ili na broj 064 32 864 32
  4. Na kojem serveru je hunt ? i koji je progres u FL?

  5. Holy paladin u ekstra pvp guildu ko je zainteresovan rade rated bgs ima dosta marshala ima i spot za rbg. Gear full vici osim jednog pve trinketa [Core of Ripeness]... Onda retri gear je onako solidan 2 parta t11 vici wep itd , slab achiv 3800. evo armory link http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/igotapower/simple Na acc se jos nalaze frost mage 85 dk 85 rog 83 i jos dosta low lvl svi imaju heirloom. Mage http://eu.battle.net/wow/en/character/dentarg/pepsikv/simple Dk http://eu.battle.net/wow/en/character/dentarg/peedjakw/simple Rogue http://eu.battle.net/wow/en/character/dentarg/pedjackw/simple Trade bih za 1 charra ako je moguce druida al da ima makar full pvp gear za oba specca i da makar jedan bude full vici. a inace cena acc po dogovoru prvi sam vlasnik imam sav info! kontakt na skype pedjakv93 ili 064 32 864 32
  6. Prodajem account na kome se nalazi holy paladin server Ravencrest pvp gearovan trenutno je na njemu retri gear, imam full pvp holy gear(vicious), dobar pvp guild. Imam jos dva heroja 85 slabo gearovani server Dentrag. Link: http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/igotapower/simple Za vise informacija javite se privatnom porukom ovde na forumu. Imam sve info o accu i prvi sam vlasnik. Pozdrav.
  7. Bogdanbre

    WTS

    WTS Human hollydin @ ravencrest 85 lvl dobar gear u extra pvp guildu ! Znaci samo charr ne ceo acc evo i link :http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/igotapower/simple! Pm more info ili na 064 32 864 32
  8. Ovako treba mi neko sa kreditnom karticom na podrucju kraljeva ko moze da mi uplati ekspanziju!! Javite mi se na 064 32 864 32 ako ima takvih :)
  9. Kao sto kaze naslov trazim nekog ko moze da mi izlvla od 30-80 lvla zainteresovani javite se u inbox.
  10. Takodje menjam ovaj account(3 80ta) za jedan prazan account uplacen 2 meseca.
  11. Prodajem akaunt sa 80shamanom(horda) i 80 priestom i 80 dkom na alianci i imam huntera 73lvl. Prvi sam vlasnik tako da imam sve sto vam je potrebno. Shaman mi je bio main tako da ima neke titule i mountove. titule:Brewmaster, champion of the frozen wastes, Merrymaker,twilight vanqusiher, of the ashen verdict, of the nightfall, The explorer, the pilgrim, the kingslayer, the noble, the patient... Mounti: Armored brown bear, Black war mammoth, blue drake mount, bronze drake mount, red skeletal warhorse, swift hord wolf, wooly mammoth... Gear pve:6k gs Gear pvp:imam ceo gear wrathfull/furios/rele za resto,enhancment i pola za elemental.(Mada mislim da gear nije vazan tako da vam je sad to sve jedno) Achivmenti:5250 Od profesija ima jewelcrafting 450 / enchanting 450 i cooking 332. 280% speed flying mount na shamanu i priestu Duel spec na priestu shamanu. Cena po dogovoru za vise informacija ili kupovinu javite mi se na pm.
×
×
  • Create New...