Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

• 0 replies
    • 445 views
  1. Prodajem WoW acc

• 0 replies
    • 446 views
  2. WTS WotLK

• 0 replies
    • 498 views
  3. WTS account 60 eura

• 0 replies
    • 472 views
    • 0 replies
    • 462 views
    • 0 replies
    • 405 views
  4. WTS 2 acc Cata i Wotlk

• 0 replies
    • 546 views
  5. WTS Mage 85

• 0 replies
    • 495 views
    • 0 replies
    • 409 views
  6. WTT SWTOR FOR WOW ACC

• 0 replies
    • 298 views
  7. WTS Warlock

• 0 replies
    • 522 views
    • 0 replies
    • 593 views
    • 0 replies
    • 426 views
    • 0 replies
    • 283 views
    • 0 replies
    • 475 views
  8. WTB acc hitno BG samo !

• 0 replies
    • 362 views
  9. Prodajem ACC

• 0 replies
    • 425 views
  10. WTS Cataclysm acc

• 0 replies
    • 308 views
  11. wts

• 0 replies
    • 333 views
  12. WTS dva accounta

• 0 replies
    • 308 views
  13. WTB ACC sa vise lvl 85

• 0 replies
    • 386 views
    • 0 replies
    • 486 views
  14. WTS 4lvl85

• 0 replies
    • 479 views
    • 0 replies
    • 439 views
  15. WTS - 2 akaunta

• 0 replies
    • 276 views

• Topics

• sad si mi bacio "shield" aka block za ovo tako da ni ne mogu da uzmem u razmatranje da ishejtujem! 🙂 pa tu i tamo, ipak je zbog PG rejtinga ili čega god taj deo brutalnosti smanjen na minimum, tj. skoro ništa nije on scene (ne znam dal se to vidi u tom recapu na youtube) ali taj deo priče jeste svakako nešto bolji od keca rekoh ti gore, posebno što su tako nešto i morali da izmisle da ne bi radnja prosto bila identična kao i u kecu. otuda taj "twist". bonus - ova glavna glumica ima najveću moć transformacije koju sam igde video, ono kad kažu "možda i ne bih prepoznao klarka kenta kao supermena" je ovde zastupljeno na maks - svaka frizura koju odabere ne liči više na onu raniju.
    • @ Smile 2 E odgledao sam sad movie recap na youtube od nekih 15ak min :D  Naravno da necu da ga pogledam celog, jer ako je ovde izvuceno ono samo najbolje, onda generalno film ima dosta smeca. Ali prica je mozda i bolja od one iz prvog dela, i malo brutalnije deluje, posebno kraj :)  
    • To bi nekad bio "zlata vredan" alat-portal-baza podataka za serije, da ti preporuči bitne epizode, a preskоči "filerčine". Ali sad AI mislim da radi odličan posao tu, verovatno je samo pitanje godine kad će moći i takvu želju za film da ti ispuni u nekoj super-premium pretplati :D @Lucky znam te, rekao bi, naći ćeš ti i još problema, meni je samo to onako malo zasmetalo, i možda moj standardni stav za 95% današnjih filmova da se moglo preseći i završiti 20 minuta ranije, samo što ovde taj dodatak niti kvari film, niti smara kao kod većine drugih, prosto mi je sve A-OK :D
    • hahaha, ok, rln, moguće je da bih ovako nešto rekao, sad još samo da pogledam film pa da potvrdim!
    • Кошаркаши Денвер нагетса победили су на домаћем паркету екипу Портланд трејлблејзерса са 128:112 (42:40, 33:29, 32:24, 21:19) у утакмици регуларног дела сезоне НБА лиге. Никола Јокић меч је завршио са новим трипл-даблом са 22 поена, 14 скокова и 14 асистенција.  
  • Create New...