Jump to content

pwn3r1

The X
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About pwn3r1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ako moze neko da posalji guest pass treba mi isto ko i svima da probam igru pa da vidim dal da dam pare ili ne :) Takodje mogu da se oduzim sa scroll of resurrectionom ako neko zeli ili neki slican vid usluge. Hvala
  2. Svejedno ne bih za te pare dao account posle toliko vremena pa da....
  3. pwn3r1

    WTS 3 x 85

    Pozdrav odlucio sam da prestanem sa wowom i prodajem svoj account : http://eu.battle.net/wow/en/character/bronze-dragonflight/Pizdun/simple http://eu.battle.net/wow/en/character/bronze-dragonflight/Freakzz/simple http://eu.battle.net/wow/en/character/balnazzar/Natureone/simple Druid ima resto opremu pvp, nego je ostao u ovoj :D. Takodje ima pregrst likova 70+. Zainteresovani na PM ili add na skype panda956 tamo cu pruziti sve dodatne informacije koje vas zanimaju.
  4. Ovako zeleo bih da zamenim wow account za swtor. Account nije aktivan vec 4-5 meseci na njemu se nalazi 85 paladin , 80 dk, 70 neki rogue ( sa vanila pvp titulom scout ) i mnostvo altova. Na paladinu se nalazi dosta golda preko 10k cini mi se. Takodje zeleo bih da naglasim da se account vodi na UK, znaci mozete preko rafa gametime da uzimate 2 meseca 10 evra. Sve u svemu kada pogledate opet mnogo se vama vise isplati ovo je stari account napravljen je posto je wow izasao. Zainteresovani add na skype panda956, ili na PM. Takodje broj je 063-302-308. 24/7 Pozdrav.
  5. Editovao je blizz sajt, nazalost vise ne radi taj nacin.... Jedini nacin je pisati blizzu koji mnogo jede govna i jako je tesko promeniti drzavu. Jedino ako je neko ovde iz UK-a i moze da posalje scan utility billa ( tipa gas, phone bill) nevazno inace trenutno nema 2. nacina.
  6. pwn3r1

    WTB acc

    Nmvz i ne mora da bude uplacen :)
  7. pwn3r1

    WTB acc

    Ovako stoje stvari zeleo bih da kupim nekog lika bilo koja klasa osim paladina nema veze da li je horda ili alijansa,da ima barem 5k gs,i da je uplacen.Dajem 40-50 e.Isto zeleo bih licno da se sastanemo u beogradu za trade.Za vise informacija i sve vase ponude na PM.Zelim sve informaciej o accountu sq kopija licne i tako to bez toga ne zelim ni da razgovaram .
×
×
  • Create New...