Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. WTS/WTT huntera

• 0 replies
    • 577 views
  2. WTS/WTT

• 0 replies
    • 599 views
  3. WTS 4x 85

• 0 replies
    • 478 views
  4. kupujem account

• 3 replies
    • 1.1k views
  5. WTS ACC 7x85 Jeftino

• 0 replies
    • 450 views
    • 0 replies
    • 734 views
    • 0 replies
    • 539 views
    • 0 replies
    • 471 views
  6. WTT

• 1 reply
    • 412 views
    • 0 replies
    • 490 views
  7. WTS ACC

• 0 replies
    • 532 views
    • 0 replies
    • 319 views
  8. WTS account

• 0 replies
    • 417 views
  9. Wts Shaman

• 0 replies
    • 559 views
  10. WTS 4lvl85

• 0 replies
    • 562 views
    • 0 replies
    • 688 views
    • 0 replies
    • 304 views
    • 0 replies
    • 381 views
    • 0 replies
    • 324 views
    • 0 replies
    • 773 views
    • 0 replies
    • 562 views
  11. WTS acc

• 0 replies
    • 458 views
    • 0 replies
    • 381 views
  12. Lock

• 0 replies
    • 324 views
    • 0 replies
    • 348 views

• Topics

• Kakav bre Fold, jel se drogiras:D Honor 7 pro sam isto gledao, ali se lomim da ne uzmem Kineze 😄 Inace procedura za esim kod prepaid kartica ovde: rekli mi u poslovnici da ne mogu oni, nego da zovem call centar...zvao, oni mi salju pismo sa QR kodom, pa onda moram da ih zovem opet kad mi stigne pismo, ali sa drugog broja, da kazem da mi deaktiviraju fizicku sim karticu, pa tek onda sa novim telefonom skeniram QR kod i aktiviram esim...serem se i njima u usta
    • Dušane čemu jed.  Rade i stari punjači, evo ja već 5 godina koristim motorlin 30w punjač, punim sve živo sa njime. Kupi ugreen, anker, šta god da je polu kršteni brandname. Ili uzni nekog kineza boljeg, vidi koji od njih daje i punjač uz telefon.  Ja bih na tvom mestu kupio Honor Magic v5 ili Fold 7.  L'Oréal  - Jer ja to zaslužujem!
    • Samo sto nije kao Octavia Selection, koja redovno kosta 22500 na lageru, a sto je najvisi nivo opreme sa metalik bojom, a bez dodataka. Mazda 3 krece od 25200 po konfiguratoru https://www.mazda.rs/konfigurator/MAZDA3/5HB/engine  
    • Od 16:00 puštaju vaučere Kleber Quadraxer 3 Barum Quartaris 5 Fulda Multicontrol Nećeš se mnogo zeznuti bilo koju od te tri
    • Kleber All Season guma 195/65R15 91H Quadraxer 3 M+S 3Pmsf | Online prodaja | Ananas Ako hoces da ustedis koju crvenu cesto ide vaucer od 5000 na 35000 (a5000) u nekim popodnevnim satima.
  • Create New...