Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

• 0 replies
    • 446 views
    • 0 replies
    • 510 views
  1. WTS

• 0 replies
    • 484 views
  2. Wts 2 acc

• 0 replies
    • 528 views
    • 0 replies
    • 395 views
  3. WTS/t acc

• 0 replies
    • 684 views
    • 0 replies
    • 379 views
  4. WTS HITNO!

• 0 replies
    • 417 views
  5. WTS

• 0 replies
    • 451 views
  6. WTT Acc 9x85

• 0 replies
    • 437 views
  7. WTS Acc

• 0 replies
    • 544 views
  8. WTS

• 0 replies
    • 514 views
    • 0 replies
    • 377 views
  9. WTS

• 0 replies
    • 442 views
  10. WTS WOW ACCOUNT

• 0 replies
    • 368 views
    • 0 replies
    • 328 views
    • 0 replies
    • 670 views
    • 0 replies
    • 573 views
    • 0 replies
    • 413 views
    • 0 replies
    • 369 views
  11. WTS Account

• 0 replies
    • 348 views
  12. WTT WOW acc

• 0 replies
    • 428 views
    • 0 replies
    • 541 views
    • 0 replies
    • 781 views
    • 0 replies
    • 339 views

• Topics

• nekad je toliko ludo da se čovek zapita da je možda stvarno realno. ali prosto ne vidim u praksi scenario gde kao lik prilazi i snima te telefonom a ti nastavljaš svoju "tiradu", valjda makar ide ono "šta snimaš, prestani da snimaš!" 🙂
    • mislim da još nije došao taj trenutak, tj. da ovo nije baš planirano, ali verujem da će prelazak na EV u jednom trenutku biti sličan ovome potencijalno 🙂 nema goriva u sloveniji i škotskoj, španija smanjuje PDV ... samo kod nas doduše ima svega! 🙂 И поред оштрих мера, укључујући све чешћа ограничења точења до 30 литара, европске земље све теже обуздавају цене на пумпама. Због све веће потражње, пумпе широм Словеније овог викенда суочавају се са несташицама горива – пре свега дизела. Словеначка влада тврди да горива има довољно, али да је проблем са транспортом и да ће за те намене ангажовати војне капацитете. Дописник РТС-а из Словеније Владимир Банић каже да је у Љубљани забележена неуобичајена ситуација – на пумпама нема дизела. Британски медији преносе да возачи на шкотским острвима овог викенда нису могли да напуне резервоаре јер су пумпе остале без горива. Због кризе расте потражња, залихе се троше, а лоше време успорило је танкере.   Шпанија је донела 80 мера за сузбијање кризе као последице све скупљег горива. Премијер Педро Санчез каже да ће Шпанија снизити ПДВ на гориво на минимум.
    • pa zašto, kad mu je dobro išlo? ujedno, lik nema dvaes' godina, ja sam mislio da su ovo totalno dizajnirali genz :))
    • ma jesam, nego mi je ceo taj fazon EV za rejsing neobičan i dalje. ne pratim aktivno, nisam ni znao npr da sad formula takođe može da koristi i EV u određenoj meri (što je i logično imajući u vidu ubrzanja itd) a sad su im od ove sezone dali i neko "turbo" dugme kao u igri 🙂
    • Imao si kongor projekat prvo koji je bio HoN posle hona. U nekom trenutku su izvalili da je brdo ljudi jos u toj prici i da moze brdo para da se uzme pa su izmislili HoN riborn. Onda su ubacili opciju da mozes da kupis neke kartice u igri i tim doniras za pravljanje i tu sam negde prestao da ga igram. Ako se placa registracija mozda bi i bilo zanimljivo ponovo ga odigrati.. ako su otvorene registracije kao sto su bile, onda je i dalje festival retarda zbog koga sam i prestao da igram!
  • Create New...