Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

• 6 replies
    • 1.4k views
  1. WTS (H) Mage UD

• 0 replies
    • 435 views
  2. Wts [H] Rogue

• 1 reply
    • 307 views
    • 1 reply
    • 428 views
  3. WTS/WTT [H] Warlock

• 1 reply
    • 473 views
    • 13 replies
    • 1.6k views
    • 0 replies
    • 457 views
  4. WTS [A] Golde

• 0 replies
    • 409 views
  5. lvlovanje

• 1 reply
    • 553 views
    • 4 replies
    • 828 views
    • 0 replies
    • 379 views
    • 3 replies
    • 632 views
  6. WTT GOLD ZA GC

• 0 replies
    • 340 views
    • 1 reply
    • 553 views
    • 0 replies
    • 334 views
    • 7 replies
    • 1.1k views
  7. WTB Warrior

• 0 replies
    • 257 views
  8. Wts BE Paladin H

• 0 replies
    • 350 views
    • 0 replies
    • 240 views
    • 0 replies
    • 729 views
    • 0 replies
    • 284 views
    • 0 replies
    • 388 views
  9. WTT DK

• 1 reply
    • 419 views
    • 1 reply
    • 316 views
  10. WTS [A] Druid

• 0 replies
    • 300 views

• Topics

• Iskočilo mi ovo da sam uradio pre 15 godina! UNRELEASED MOHI
    • Ja sam prvi vlasnik XC90 od 2017. Iskreno, mora se jako paziti šta se kupuje, mora obavezno da ima sve urađene i evidentirane servise. Kakve horor priče dolaze kod Darka dole ispod hipodroma (the servis za volvo), majko mila. Ali je odlična i pouzdana mašina kada se pazi, ništa nije jeftino kada treba da se menja. XC90 kao i svi drugi Volvo 2,0 dizeli, 90% lajnapa koristi isti taj motor.
    • Šarliz vs Uma :facepalm dokle vise jbt, sad i mrsave babe mlate sve redom... prvi deo je bio zaboravljiv, iako je mozda delovao zaplet interesantno kao i sam pocetak filma... 
    • XC70 se više ne proizvodi od 2016. Volvo je meni načelno kul, sad pitanje da li je V60 ili XC60 je pitanje šta hoćeš da voziš, meni je SUV malo praktičniji za grad kao što je Beograd, karavan mislim da zapravo nudi više prostora. 
    • Nije to redak slucaj, nazalost. U Svici i Nemackoj(ono sto sam imao prilike da iskusim) obicno prekidaju radio program i saopstavaju hitnu vest da se na autoputu tom i tom nalazi vozac koji vozi u suprotnom smeru. Za poslednjih 10 god koliko sam ovde sam ja to uzivo cuo bar 5-6 puta. A mozes misliti koliko se jos puta desavalo, posebno uzevsi u obzir da ja ne vozim bas cesto a cuo sam nekoliko puta. Uglavnom se desi da posle nekoliko minuta jave saopstenjem da je opasnost gotova, odnosno da je vozac "uspeo" da prestane da ugrozava saobracaj. Kako se to desi, pojma nemam zaista, valjda ljudi krenu da panice, i onda ne znaju da li da stanu ili da nastave da voze dok ne vide prostor neki da skrenu i da se okrenu.   
  • Create New...