-
Topics
-
Dušane čemu jed. Rade i stari punjači, evo ja već 5 godina koristim motorlin 30w punjač, punim sve živo sa njime. Kupi ugreen, anker, šta god da je polu kršteni brandname. Ili uzni nekog kineza boljeg, vidi koji od njih daje i punjač uz telefon. Ja bih na tvom mestu kupio Honor Magic v5 ili Fold 7. L'Oréal - Jer ja to zaslužujem!
-
By Dick Warlock · Posted
Samo sto nije kao Octavia Selection, koja redovno kosta 22500 na lageru, a sto je najvisi nivo opreme sa metalik bojom, a bez dodataka. Mazda 3 krece od 25200 po konfiguratoru https://www.mazda.rs/konfigurator/MAZDA3/5HB/engine -
Od 16:00 puštaju vaučere Kleber Quadraxer 3 Barum Quartaris 5 Fulda Multicontrol Nećeš se mnogo zeznuti bilo koju od te tri
-
Kleber All Season guma 195/65R15 91H Quadraxer 3 M+S 3Pmsf | Online prodaja | Ananas Ako hoces da ustedis koju crvenu cesto ide vaucer od 5000 na 35000 (a5000) u nekim popodnevnim satima.
-
Ima li neko preporuku za all season? Dosadilo mi je vise da non stop menjam zimske i letnje setove, da stavim jedne i lepo guram par godina bez da se cimam,zime su nam ionako smesne. 195/65/15.
-