Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. WTS Rogue UD

• 0 replies
    • 451 views
  2. WTS acc

• 0 replies
    • 298 views
    • 0 replies
    • 398 views
  3. WTT/S Mage/DK

• 0 replies
    • 348 views
  4. wts

• 0 replies
    • 408 views
  5. WTT/WTS 3x80

• 0 replies
    • 489 views
    • 0 replies
    • 463 views
  6. WTS

• 0 replies
    • 502 views
    • 0 replies
    • 311 views
    • 0 replies
    • 361 views
  7. WTB Accaunt

• 0 replies
    • 396 views
    • 0 replies
    • 504 views
  8. WTS troll shaman

• 0 replies
    • 380 views
  9. WTS accaunt

• 0 replies
    • 545 views
  10. WTB account

• 0 replies
    • 365 views
    • 3 replies
    • 940 views
  11. wts

• 3 replies
    • 1.1k views
    • 0 replies
    • 361 views
    • 0 replies
    • 378 views
    • 0 replies
    • 381 views
  12. WTS Wotlk acc

• 0 replies
    • 349 views
  13. WTS/WTT

• 0 replies
    • 339 views
  14. WTS Shaman

• 0 replies
    • 375 views
    • 0 replies
    • 424 views
    • 0 replies
    • 437 views

• Topics

• Ili im treba za tigrove i pantere :)
    • I ovde je dizel mnogo vise poskupeo nego benzin, mozda jer moze krace da se skladisti?
    • Već vidim od koga će naš predsednik da pozajmi mudre savete u narednom obraćanju: Упркос чињеници да би цена безоловног бензина 95 ускоро могла да достигне 2,30 евра, дански министар енергетике Ларс Агард сматра да још није време за кризне мере и поручује својим сународницима: „Ако мало ублажите притисак на бензин, смањићете и притисак на свој новчаник. Нема смисла смањивати порезе на нешто на шта ионако морамо мање да трошимо.“ inače, cena benzina i cena dizela u skandinaviji u odnosu na 28. februar:
    • ovo je i meni palo napamet ali već smo tu negde pričali na tu temu, dal' je dovoljno vremena, dal' ide brzo avion itd itd. ovde čak ni ne vidim da avion ima onaj far uključen tj. reflektor napred, možda ima ne provaljuje se lepo, ali svakako izgleda da kamion nije ni obratio pažnju jer ide negde svojim putem, skreće kao na levo ali ne deluje da bi izbegao avion nego je tu zacrtao. a inače mi je ceo taj momenat sa tim vozačima oko piste uvek bio čudan - kad god se vozim onim autobusom do aviona, imam utisak da tu niko ne prati nikakva pravila osim ako baš ne ide avion pa im valjda jave u fazonu da stanu, ovo drugo je sve rendom (tako izgleda). Sad skoro kad sam bio do Atine, stali smo u autobusu jer je lik kolima stao u traku kojom ide autobus da pokupi ortaka iz kancelarije i to onako lagano stao sa sva četiri dok je ovaj izašao 🙂
    • haha, nije mi rogen pao napamet ali si u pravu, posebno deo kad krene cela priča pred finalnog "boss"-a, zapravo što više razmišljam o tom momentu to mi je neverovatniji jer se kao odvija u "realno" vreme.
  • Create New...