-
Topics
-
ja video i bilborde 🙂 na x mesta po gradu. dešava se da filmovi imaju bilborde nije novitet, nego me iznenadilo. a za bioskop, to je sve pitanje paketne distribucije kao i za sve drugo na planeti. i onda jucer ili taramount itd koji rade mgm npr pored "normalnih" filmova moraju da uzmu i ovo i puste u bioskope. a ako se odluče da puste unutar svoje mreže onda im je to skoro pa nula troška, pa ako prodaju i 10 karata prodali su 10 karata 🙂 posebno u bioskopima sa više sala gde jedan operater hendluje više paralelno pa nije ni on dodatni trošak.
-
a šta je ovo iznad ako nije finansijski? misliš da je operativni? a to koliko uzmu pokvarenjaci to je jasno, plaćaš danak tome što nemaš keša :))
-
Biće zanimljivo videti ko će da ide u bioskop da gleda ovo sranje. edit: ovo je već kod nas od 30.1. https://cinestarcinemas.rs/beograd-concept-cinema-ada-mall/melania/6274/20260206 6 dana od premijere, i dalje ima dva termina dnevno.
-
takvi ljudi su danas mahom bolesni kompleksaši i siguran sam da im nije pravo da je neko brži od njih 😄
-
8300 eur daš lizingu za 5 god, good for them kad isplatiš lizing, ako sve ostane kao danas, zavisno od kilometraže, takav auto ćeš moći da prodaš za 35-40k ostane ti dakle 15-20k za nabavku novog pre bih finansijski lizing, tenk ju veri mač
-