-
Topics
-
takvi ljudi su danas mahom bolesni kompleksaši i siguran sam da im nije pravo da je neko brži od njih 😄
-
8300 eur daš lizingu za 5 god, good for them kad isplatiš lizing, ako sve ostane kao danas, zavisno od kilometraže, takav auto ćeš moći da prodaš za 35-40k ostane ti dakle 15-20k za nabavku novog pre bih finansijski lizing, tenk ju veri mač
-
Koji od ultra bogataša tera taj ferari ili šta god onaka kako bi trebalo? 🙂 statusni simbol, pezenti nemaju pare za njega 🙂 A i tebi šta znači to što si brži? Pre ćeš stići na posao koji radiš za tog bogataša? 🙂
-
Zabole ih kurac baš sa njihovih besnih jahti Dok mi budemo vozili te nove automobile oni će da lete u najnovijim dronovima
-
ja ne znam kako ovi ultra-bogataši gledaju na to da ima sve više "običnih" automobila koji su prosto brži, jači od njihovih meklarena, ferarija, astona? ovaj brabus smart, kao i npr. volvo ex30 perfomance ili tesla 3 performance, mogu da idu ispod 4 sek do 100 svi pomenuti brže pokrivaju 1/4 milje od npr. ferarija f40 😲 polovnu teslu 3 performance moš kupiti i kod nas za 25k siguran sam da im nije svejedno zbog toga i da će biti nekih restrikcija obrtnog momenta ev modela skorije
-