-
Topics
-
Jel ovo radi i u Brave browseru, ptam za drugara!
-
Znači zlato! drale je u pravu! ili lego setovi! ili čepovi naravno, da ispoštujemo @G!!!ja!
-
to mi je isuviše bio veliki plot hole, da, mogao sam da prihvatim i kao vozim ali je nekako baš baš očigledno ... ajde u barbarian su makar probali da nekako "opravdaju" što ova odseda u airbnb u sred raspadnutog dela grada kad priča sa onom što treba da je zaposli ili šta beše, pa i tu imaš pitanje otkud uopšte fensi airbnb u raspadnutom delu i tako, nema veze, ali ovde je nekako isuviše očigledno da bi mogao čovek da kaže "ok, ajde, neću ovaj ceo momenat da uopšte uzimam u razmatranje", da ne govorimo što su panduri generalno bitan deo celog filma 🙂 Caught Stealing - https://www.imdb.com/title/tt1493274/?ref_=tturv_ov_bk Hajlajt filma - mačka 🙂 Evo je i na posteru 🙂 iako generalno ne gotivim mačke, kapa dole ovoj što su je istrenirali skoro kao da je kuče 🙂 Od ostalih stvari ... Aronofsky otišao u neki smer koji nisam imao pojma da pravi, možda i jeste ali nisam pratio šta je novije pravio posle onih legendarnih filmova tako da ne znam, možda mu je sad ovo novi fazon. Radnja simpatična, "omaž" devedesetim u Nju Jorku takođe ok ali definitivno nije dovoljno iskorišćen i ako su to i hteli da ubace kao važan element nisu uspeli. Ova Zoe Krevic ja ne znam ko nju gura, nit zna da glumi nit liči na nešto ... ok, nepo baby kako bi rekli popularno sada, pa je guraju roditelji jasno je, ali brate mili nemam pojma. znam da se kao i nešto ljudi lože na nju, izgleda kao romkinja iz karton sitija, plus kao nešto sve dejtuje poznate "frajere" holivuda ... jedino ako nije u vudu magije fazonu pa ih zamađijava, ne znam. Batler mislim da je generalno bolji glumac nego što se ovde prikazao, ovde je dosta prosečan ... kao i ostatak "ansambla" gde ono Bad Bunny glumi jednako kao svi drugi a on nema pojma da glumi. Rekavši to nije film toliko loš, ima tu neke akcije i zanimljivosti, kao neki pokušaj Gaj Ričija na američki način. Ono, za pogledati kod kuće svakako ok.
-
dobro ovaj je baš ružan 🙂 po sličnoj ceni sad ide onaj Lync co 2 ili kako se zove, a deluje mi ipak nešto lepši i funkcionalniji.
-