Corey Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Commiserations! You have lost E$500 on the bet linked below. QNC Q3 TDM: Czech Rep. vs Serbia - Serbia :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted February 10, 2009 Author Report Share Posted February 10, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Izgubili smo...oni na Rail, mi na crveni... mi uzmemo crveni a oni nas skidaju ko muve.. razumem sto oxo juri na crveni, to mu je u krvi i tu boga nema, ali ostali...tek je sng na kraju meca rezigrirano primetio da niko nije cuvao rail... jedine cestitke Ravenu koji je igrao preporodjen, dok su drugi vatali zjale po mapi, svako za sebe.. bila mi puna kuca navijaca, ali muda marjanova... nema druge, pocecu da vezbam u ovim godinama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 rale nikad nije kasno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 rale nikad nije kasno! sta ces ti ovde :P . bezi na cs forum :D inache, gg ... koliko vezbate i koliko ste aktivni toliko ste i dobri. i mislim da bi trebalo da Eunet serveri pola pola budu Cpma / osp.. da neki ljudi koji su aktivni u osp..predju i na cpm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 sta ces ti ovde :P . bezi na cs forum :D inache, gg ... koliko vezbate i koliko ste aktivni toliko ste i dobri. i mislim da bi trebalo da Eunet serveri pola pola budu Cpma / osp.. da neki ljudi koji su aktivni u osp..predju i na cpm. onda bi morao i ti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 onda bi morao i ti :D pa dobro,ipak je moje srce vecim delom q3 :P Uglavnom,htedoh da kazem da , ja svaki put kad procitam raletove postove namenjene Srb.q3 sceni ..odusevim se. Odusevim se , koliko jedan covek voli tu igru i vas , mislim da bi bilo pametno da rale pred neke buduce meceve dize moral igracima nekim govorom/mudrolijama i da vas time bar malo rastereti :) , Mislim niste ni vi mladi (osim zql-a :P) pa da se tremirate , ali cisto ono , da vam RALE bude Boze Pravde ! :) :D i vidite da te Eunet servere , da E I bude osp [ali da radi] , a E II / E III da budu cpm ...da se ljudi pokrenu malo i igraju cpm , ako vec cela Eu igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 evo obecavam da imate "bota" na kome ce te da "vezbate" Q3 :P samo da instaliram jos par stvarcica na njega jer sam ga tek reinstaliro :D sly - dodji mi na [insert most hated weapon here] xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Lepo sam rekao da uradimo raleq3 majice :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Hvala puno momci, zaista bih umro za q3...pa vi recite da sam lud , ali sam nabijen/sto bi rekao pok. Ljuba zemunac/ emotivnim treptajima, i to shvatam, poneki put, vise od igre.. Sinoc je bio veliki q3 dogadjaj jer su igrali COOLLER i JIBO za RUSSIU vs ENGLAND, to morate pogledati, postoji demo na esreality.com....par dana pre toga odrzao se veliki mec, izmedju tim PLAND vs MIEL.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted February 14, 2009 Author Report Share Posted February 14, 2009 (edited) Ma bre, bez komikacije smo nista... samo ja i raven imamo sluske sa mikrofonima... Sledeci put ko nema sluske sa mikrofonom neigra!:P snagu cu lako naterati da uzme, ali oxa neverujem... [OMA] je bilo ovo... sledece godine ce biti bolje nadam se, i vise timski! evo obecavam da imate "bota" na kome ce te da "vezbate" Q3 :P samo da instaliram jos par stvarcica na njega jer sam ga tek reinstaliro :D sly - dodji mi na [insert most hated weapon here] xD Bolje nam daj server vidim da ima za CS :P Lepo sam rekao da uradimo raleq3 majice :D Ocu bre tu majcu Edited February 14, 2009 by ZeRoQL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Sto se igre tice ako doticni ne nabave sluske sa mic moze da se organizuje igranje iz net+a jer kapiram da ne mozes imati manji ping od kuce :P, a ima i sluske sa microfonom! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 e kostaju 200 din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts