Jump to content

Fallout TRI

Katsu

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vidim ovde bukti rasprava,pa reko' da se pridruzim,FO3,je jedini fall out koji sam preso' , igra je fina ( iako ja MNOGO vise volim igre na stariju tematiku,znaci taj D&D fazon) nego ove sto se radnja odvija u buducnosti,ali sve u svemu bila je simpaticna igra,ali daleko od necega posebnog,a i kraj mi se nije svidjao =) Mada sam je pretrcao,pa mozda i nisam toliko uzivao u igri =)

Havarija bracoooo

Evo i ja sam je presao...

+ zabavna,

+vuce te da igras,

+odlicni efekti

- ocajna prica,

-nepostojeca atmosfera("rast" lika se ne primecuje),

-malo (i to losih) side questova,

-bagovita(ajde kako naci one raidere i spasiti brata od one ribe?! ceo taj deo wastelanda sam prepesacio, otkrio skoro svaku lokaciju i nada... isto gde naci grad za odrasle "istocno od little lamplight-a"... )

-zadnji "boss"... posle mastera i agent harrigana, dolazi nam "agent" kojeg sam bukvalno ubio jednim metkom iz vats-a... :/

-kraj igre?! glupost teska... igra ne daje opciju da posaljes svog companion-a da ukuca sifru... iako je companion supermutant koji je imun na radijaciju tako da niko ne umre?

-ending credits, pa bila bi mi zamerka sto nema ono sto je bilo u fo1 i fo2, sta se desilo sa svim ljudima na koje si uticao, ali onda sam se setio da i nemas bas puno izbora da utices van main quest-a.

suma sumarum, drago mi je sto sam je odigrao, bilo je zabavno dok sam je igrao, ali za razliku od fo1 koji sam presao 4 puta i fo2 koji sam presao 7 puta, i cak fo tacticks koje sam presao 2 puta, fo3 nece biti predjen drugi put jer nema poente.

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

-malo (i to losih) side questova,

-bagovita(ajde kako naci one raidere i spasiti brata od one ribe?! ceo taj deo wastelanda sam prepesacio, otkrio skoro svaku lokaciju i nada... isto gde naci grad za odrasle "istocno od little lamplight-a"... )

Ja sam ih nasao, vrlo lako, samo treba da trazis, necu ti reci kako, ali cu ti reci da je taj kvest vrlo zanimljiv.

Side questova ima malo?Ja sam po wl lutao, i skontao da bas ima gomila questova od kojih se mnogi ni ne namecu kao kvestovi, vec ih resavas usput, meni je to bonus u igri, lol.

Edited by Capitaine Kotscha

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

• 1 month later...