Doolio Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 eh, pa nije moja mudrost od leda, pa da se istopi Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Vidim ovde bukti rasprava,pa reko' da se pridruzim,FO3,je jedini fall out koji sam preso' , igra je fina ( iako ja MNOGO vise volim igre na stariju tematiku,znaci taj D&D fazon) nego ove sto se radnja odvija u buducnosti,ali sve u svemu bila je simpaticna igra,ali daleko od necega posebnog,a i kraj mi se nije svidjao =) Mada sam je pretrcao,pa mozda i nisam toliko uzivao u igri =) Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Evo i ja sam je presao... + zabavna, +vuce te da igras, +odlicni efekti - ocajna prica, -nepostojeca atmosfera("rast" lika se ne primecuje), -malo (i to losih) side questova, -bagovita(ajde kako naci one raidere i spasiti brata od one ribe?! ceo taj deo wastelanda sam prepesacio, otkrio skoro svaku lokaciju i nada... isto gde naci grad za odrasle "istocno od little lamplight-a"... ) -zadnji "boss"... posle mastera i agent harrigana, dolazi nam "agent" kojeg sam bukvalno ubio jednim metkom iz vats-a... :/ -kraj igre?! glupost teska... igra ne daje opciju da posaljes svog companion-a da ukuca sifru... iako je companion supermutant koji je imun na radijaciju tako da niko ne umre? -ending credits, pa bila bi mi zamerka sto nema ono sto je bilo u fo1 i fo2, sta se desilo sa svim ljudima na koje si uticao, ali onda sam se setio da i nemas bas puno izbora da utices van main quest-a. suma sumarum, drago mi je sto sam je odigrao, bilo je zabavno dok sam je igrao, ali za razliku od fo1 koji sam presao 4 puta i fo2 koji sam presao 7 puta, i cak fo tacticks koje sam presao 2 puta, fo3 nece biti predjen drugi put jer nema poente. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 (edited) -malo (i to losih) side questova, -bagovita(ajde kako naci one raidere i spasiti brata od one ribe?! ceo taj deo wastelanda sam prepesacio, otkrio skoro svaku lokaciju i nada... isto gde naci grad za odrasle "istocno od little lamplight-a"... ) Ja sam ih nasao, vrlo lako, samo treba da trazis, necu ti reci kako, ali cu ti reci da je taj kvest vrlo zanimljiv. Side questova ima malo?Ja sam po wl lutao, i skontao da bas ima gomila questova od kojih se mnogi ni ne namecu kao kvestovi, vec ih resavas usput, meni je to bonus u igri, lol. Edited August 12, 2010 by Capitaine Kotscha Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 unmarked questova ima pun kufer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 eee pplz skinuo sam igru i sve nastavke jel da igram ili da ne kvarim utisak dvojke ? :D i ako krenem da igram da odma instaliram sve natavke jel dobijem neki bonus itd ? Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Dobiješ veći level cap i nove predele za bazanje. Al dosadna je igra u pičku materinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 meh da se drzim onda dvojke da ne kvarim utisak nekako sam se smorio kada sam gledao screenshotove pa nisam instalirao odma :D Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 bolje sacekaj koji dan pa igraj new vegas... on ima potencijal da bude daleko kvalitetniji od trojke, koji je po meni cista bljuvotina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Ima potencijal da bude cak i gore od trojke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 to je teoretski nemoguce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Ne znam. Mozda je neko ovo i okacio, ali nije zgoreg opet postovati. Za one koji nisu odgledali, intervju sa masterom. Covek je bio i ostao legenda. Tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts