Jump to content

Kupujem mx510 !

Dejan J.

Recommended Posts

zbog tegova hoce da bilduje ;)

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Dejane, a što baš 510 ?

zato sto ga imam vec 4 godine. inteli mi se ne svidja zbog toga sto nema kao mx mesto sa strane za mali prst a mx518 mi se ne svidja zbog drugacije optike i mogucnosti da se namesta dpi a da sad eksperimentishem sa nekim razerom bash i ne zelim ...

a mene evo posle 4 godine koriscenja zeza desni klik nece ponekad da radi.

i evo ponudio mi je covek iz ns 510 pa idem sutra da uzmem ;)

@twister skill oO :) pa ajde ja ti dam moj pokvaren za tvoj polovan i ti mi doplatish 10 evra:) ipak je na mom igrano finale wcg-a :)

Edited by Dejan J.

lA DPS FAMILY

Meni dobri stari mx510 i dalje sluzi,jebana legenda!

Krivo mi samo shto nisam nashao crvenog u vreme kad sam ga uzimao :/

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

• 2 weeks later...

Ja kuci imam mx500 koji je u savrsenom stanju s'obzirom da je kupljen cim je izasao :)))

Samo kad se setim,kupio sam ga u net+,a sad sam uzeo betmen idition i mogu reci da mi se svidza .. oni klizachi veliki su extra ...

kod 510 jedino sto mi se ne svidja je maska :P

Nije mi dobro!

• Create New...