Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

znam ja sta je bonsek i sta se sa njime radi, ali za muchenje, tachnije lomljenje kostiju je odlichan bas zbog toga sto nije namenjen za secenje pa je "trapavo, grubo oruzje"...to je kao kada bi npr nekom kopao ochi plastichnom kasikicom za sladoled ili tupom drvenom varjachom ili kineskim stapicima. Kapirash?

kapiram da je coveku kome kopas oci svejedno da li to radis plasticnom kasikom ili brzopotezno nekim oshtrim noshem..

boli pa boli ...

mozda, ali psiholoska agonija je sigurno duza kada se primenjuje neadekvatno orudje jer proces duze traje. posledice su iste

u svakom slucaju, dosli smo do zakljucka da je svejedno cime se kopaju oci, bol je jak i konstantan u svakom slucaju, ali tebi kao kopacu pricinjava satisfakciju to saznanje da proces traje duze.

:)))

jebote o cemu mi pricamo ..

@topik

najeo sam se pasulja odlicnog za rucak, sada trpim posledice :(

sva sreca nije hladno, tako da je prozor shirom otvoren :))))

Dosao drugar sa Vracara do mene s motorom, malo se vozikali po kraju. Aprilia Sportcity 200 kubika, juri ko kreten, a mrak, ne radi osvetljenje. Bar sam se izvozao za sve pare :D Jos me svaki cas pita dal ima pandura, posto za 200 kubika ti treba 18 godina sa dozvolom, a on nema ni jedno ni drugo :D

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...