genome^ Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Pozzzz svima, Ljudi hteo sam da predlozim nesto, a voleo bi da se javljaju ljudi na ovaj post pa da vidim dal to moze da se izvede... Hteo sam da predlozim da se za jedan viken dogovore sve jace ekipe iz Beograda, a i one koje ne mrzi da se cimaju do BG-a, da se istalimo svi za kintu i da se zakupi igraona gde moze ceo dan da se igra LAN, napravili bi neke grupe, podelili bi se ravnopravno. Svrha svega ovoga je da se igra dobar CS, da se zezamo ceo dan, da bude chill, nishta vise... Ovo za sad nek bude samo predlog, a nek se javljaju ekipe koje bi htele da se ozbiljno dogovaramo u vezi ovoga... Ja mislim da je prodlog skroz cool i da moze da se ostvari... Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Mislim da je predlog extra ... Izvodljivo je... Ovo bi bilo extra,zbog druzenja i naravno sad ide tur u Krusevcu.. Da se malo uvezbamo,upoznamo (ko se ne zna) :))) Sve u svemu podrzavam ovo skroz ;) Ajde ljudi javljajte se :)))) Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted October 13, 2008 Author Report Share Posted October 13, 2008 Samo vas molim sve da ovaj topic ne postane neka sprdacina, pa da opet pravimo rekordnu posetu topica... Ko ima shta pametno da napise nek se javi... Hvala :-))))) Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 super predlog....mi smo tu u svakom slucaju... Mada mislim da je malo teze izvodljivo...jer ne verujem da ce bilo koja igraonica pristati da nam da 20 ili 30 masina... a i bice tesko okupiti ljude... U svakom slucaju treba pokusati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted October 13, 2008 Author Report Share Posted October 13, 2008 Na to sam matori i mislio kad sam postovao... Kapirash, shto nebi igraona dala masine ako cemo da platimo, nisam mislio za dzabe sigurno, shta fali da svako odvoji po 500-600 din i da se tako neshto organizuje... Ovo je samo predlog, dok sve ne postane ozbiljno, onda cu ljudima dati moj mob, pa ce se dogovorimo za dalje... Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 pa nisam ni ja mislio da cem nam dati za dzabe, ali te igraonice dole dosta zaradjuju i kad bi nam dali za te pare (500-600 din svako) , to bi bila njihova dobra volja... Ali opet kazem, svakako vredi pokusati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Tesko da ce igraonice dati, ali uvek mozhete da ugovorite neke malo bolje uslove pa da prodjete jeftinije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted October 13, 2008 Author Report Share Posted October 13, 2008 Pa to ti kazem... Smislicemo neshto, nije problem... Samo da se svi dogovorimo i da to postane moguce i u praksi, a ne samo na papiru... Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Pazi, okupljanje toga tipa nije neizvodljivo, ali je mnogo teshko odraditi i iscimati se za tako neshto, pogotovo za nas papke iz provincije. Podrzavamo tvoj predlog i rado cemo se odazvati ukoliko neko ima volje da organizuje. Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 pa cek ne vidim sto nije izvodljivo :D u kgb-u je sat vremena 80 din znaci ako da svako po 640 :D to je 8 sati igranja :D lepo ste platili i to je to ne vidim sta hocete da igrate 20 sati kantera ?:D pa ko moze da izdrzi toliko :D igrate po jednu mapu svako sa svakimo ko kako hoce i to je to :D zar ne ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted October 13, 2008 Author Report Share Posted October 13, 2008 Pa tako neshto, sve moze da se izvede samo ako se uozbiljimo, ja cu da uzmem organizaciju u svoje ruke, javljajte mi se na MSN ko je za. Mislim da je tako najbolje Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 mislim da ti nisi svestan kolika je tu organizacija potrebna... ovo je jako tesko izvodljivo... u svakom slucaju,verujem da je HDx tu ako uspete nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 ovo se ne sme propustiti :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted October 13, 2008 Author Report Share Posted October 13, 2008 Aj posto sam preuzeo odgovornost na sebe, Nazvacu ovo okupljanje "Vrh Brate", da kazem da ne zelim da tamo bude vise od 16 ekipa, da bi bilo realno igrati... Ucestvuje moja ekipa, tj. Risk, javio se Mrki da hoce sa svojim TJM... E da ostane ovaj topc otvoren jedno vreme, pa cemo da se dogovorimo ko ce sve moci da igra taj dan... Mislim da je to OK Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 (edited) Al zvati samo ol school igrače, i gomilu novih spectatora da uče kretanje. Edited October 13, 2008 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted October 13, 2008 Author Report Share Posted October 13, 2008 Brao decko, krenulo prozivanje, a???? Seya in BGC... A pre toga da se ovo odrzi, valjalo bi da se vezba malo... Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajke Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Evo i urban bi vrlo rado dosao samo ukoliko se vreme ne poklopi sa nekim nasim obavezama :) Quote WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Al zvati samo ol school igrače, i gomilu novih spectatora da uče kretanje. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Nazvacu ovo okupljanje "Vrh Brate" U svakom slucaju racunaj i na jednu moju ekipu,uvek spremnu za zezanje i dobar cs Quote arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun. Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Jel ovo tipa turnir, ili cisto da se skupe 10-15 ekipa pa da igramo onako bzvz?? Quote Duka Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Genome dolazim samo ako mi pokazhesh kretanje ;)) Shalu na stranu, i klinci iz ns-a bi najverovatnije doshli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Genome dolazim samo ako mi pokazhesh kretanje ;)) izlizana fora....tebi bolje prvo da pokaze pucanje...za kretanje ti je jos rano....mlad si,naucices.... ne znam sta mi je,volim ja tebe proto...smrc...sry :( ...ili ne? Quote arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 Ljudi shta se cimate, pa nije teshko ovo organizovati, znash li koliko ce mi biti "krivo" ako neko ne dodje, ovo je sve 4fun i uigravanje ekipa pred BGC nishta vise, zbog toga mi je i palo napamet ovo da se organizuje... Sve ce biti kako treba i mislim da je to strava predlog, a ako neko hoce moze da se baci opklada na pojedinacni mec, znaci da se ekipe medjusobno dogovore za kintu u koju ce da igraju, da bi bilo zanimljivije, to mene iskreno i ne zanima jel hoce ili nece, ja licno poszivam sve jake ekipe da se jave na post pa da lagano pocnem da pravim listu ekipa koje ce da igraju "Vrh Brate" ahahaa, kakav naziv... Mrsh genome bolesni hahahahaha, izludeo sam i ja nacisto..... Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 dobra ideja, count me in /biss Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 ZOVITE MISUuUUUU! I AJKULU ....NARAVNO! Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts