Jump to content

Predlog!

genome^

Recommended Posts

Pozzzz svima, Ljudi hteo sam da predlozim nesto, a voleo bi da se javljaju ljudi na ovaj post pa da vidim dal to moze da se izvede... Hteo sam da predlozim da se za jedan viken dogovore sve jace ekipe iz Beograda, a i one koje ne mrzi da se cimaju do BG-a, da se istalimo svi za kintu i da se zakupi igraona gde moze ceo dan da se igra LAN, napravili bi neke grupe, podelili bi se ravnopravno. Svrha svega ovoga je da se igra dobar CS, da se zezamo ceo dan, da bude chill, nishta vise... Ovo za sad nek bude samo predlog, a nek se javljaju ekipe koje bi htele da se ozbiljno dogovaramo u vezi ovoga... Ja mislim da je prodlog skroz cool i da moze da se ostvari...

zanetba6.jpg

w300.png

Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim!

Na to sam matori i mislio kad sam postovao... Kapirash, shto nebi igraona dala masine ako cemo da platimo, nisam mislio za dzabe sigurno, shta fali da svako odvoji po 500-600 din i da se tako neshto organizuje... Ovo je samo predlog, dok sve ne postane ozbiljno, onda cu ljudima dati moj mob, pa ce se dogovorimo za dalje...

zanetba6.jpg

w300.png

Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim!

pa cek ne vidim sto nije izvodljivo :D u kgb-u je sat vremena 80 din znaci ako da svako po 640 :D to je 8 sati igranja :D lepo ste platili i to je to ne vidim sta hocete da igrate 20 sati kantera ?:D pa ko moze da izdrzi toliko :D igrate po jednu mapu svako sa svakimo ko kako hoce i to je to :D zar ne ?:D

Нема  будућности без истине.

Aj posto sam preuzeo odgovornost na sebe, Nazvacu ovo okupljanje "Vrh Brate", da kazem da ne zelim da tamo bude vise od 16 ekipa, da bi bilo realno igrati... Ucestvuje moja ekipa, tj. Risk, javio se Mrki da hoce sa svojim TJM... E da ostane ovaj topc otvoren jedno vreme, pa cemo da se dogovorimo ko ce sve moci da igra taj dan... Mislim da je to OK

zanetba6.jpg

w300.png

Ljudi shta se cimate, pa nije teshko ovo organizovati, znash li koliko ce mi biti "krivo" ako neko ne dodje, ovo je sve 4fun i uigravanje ekipa pred BGC nishta vise, zbog toga mi je i palo napamet ovo da se organizuje... Sve ce biti kako treba i mislim da je to strava predlog, a ako neko hoce moze da se baci opklada na pojedinacni mec, znaci da se ekipe medjusobno dogovore za kintu u koju ce da igraju, da bi bilo zanimljivije, to mene iskreno i ne zanima jel hoce ili nece, ja licno poszivam sve jake ekipe da se jave na post pa da lagano pocnem da pravim listu ekipa koje ce da igraju "Vrh Brate" ahahaa, kakav naziv... Mrsh genome bolesni hahahahaha, izludeo sam i ja nacisto.....

zanetba6.jpg

w300.png