Jump to content

Crna gora priznala

Recommended Posts

IZVOR

Sta mislite o ovome ? sta mislite koje mere bi trebalo da budu sprovedene ?

Ja sam za momentalno davanje statusa stranih drzavljana !

A sta reci za Sonju Biserko , koji je njen problem nije dobila nisape do tries druge ili sta ?

Edited by Juice R

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

нема ту неке мудрости. "Срби и Црногорци" (заправо Срби), чине око 80-85% ЦГ. бар 80% од њих су Срби (мада неки понекад претпостављају црногорство српству - мало комплекснија тема, наиме ЦГ је била држава пре многих данашњих балканских "држава", и једина у свим Југославијама која је, поред Србије, ИМАЛА право на државност) или просрпски оријентисани (опет, жеља за отцепљењем или "црногорство" се не може по аутоматизму тумачити као антисрпска, због поменутих историјских чињеница), а 20% су дукљанске усташе (иако су пореклом Срби/Црногорци, не могу се подвести под Србе, јер Србин НЕ МОЖЕ да буде усташа; они покушавају, стога, да се представе као аутентични Црногорци - што је најцрња лаж и обмана, јер су аутентични Црногорци следбеници српства, Немањића, Његоша и Лазара).

мука је што те усташе владају у ЦГ данас. уз помоћ Хрвата, Шиптара и потурица имају СВЕВЛЕСТ.

зато, Сармо, то нема везе са братством, ми јесмо били и остаћемо браћа. само треба помоћи браћи да се ослободе усташког терора, који тамо влада већ 12 година.

то је реалполитик, ПРИПАДНИЦИ УСТАШКОГ РЕЖИМА И ПРОМОТЕРИ УСТАШКЕ АНТИСРПСКЕ ИДЕОЛОГИЈЕ НЕ СМЕЈУ У СРБИЈУ ДА УЂУ!!!!!

.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...