rev Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 danas rasprmali mi kucu i naletim ja na svoj davno zaboravljeni 5.1 logitech sistem koji je u vreme odlaganja bio savrsheno ispravan te meni sine genijalna ideja da ja to lepo povezhem ponovo na svoj rachunar. imam creative 5.1 live zvuchnu sa ngocmd drajverima i ofc disejblovan zvuchni chip na plochi. sve ja to lepo povezhem na upaljen rachunar, ustanem od ispod stola i vidim zamrzo komp. udarim ja restart, win dodje do onog loadinga i nece da se digne. udarim ja opet loading i ovog puta win se podigne kako treba ali zvuka nigde. pushtam muziku zvuka nema, pushtam filmove, zvuka nema. procheshljam ja podeshavanja za zvuchnu, sve deluje kako treba. proverim ja dal sam sve lepo povezao na zvuchnu, istaknem - utaknem ponovo i lupim josh jedan restart. digne se win, upalim winamp da pustim pesmu kad izlete poruka da neam zvuchnu kartu ?! pogledam ja u volume settings sve opcije zacrnjene ko da stvarno nemam. istaknem 5.1 sa zvuchne, restart - opet nema. izvadim zvuchnu stavim u drugi pci slot - nishta. reinstaliram drajvere - nishta. u device manageru zvuchne nema nigde, pod sound svi kodeci nabrojani a zvuchne nema. ne verujem bash da je crkla zvuchna tek tako a nemam danas opciju da je probam na drugom racunaru... shta da pokusham osim formata ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 meni baš deluje da je nešto pregorelo kad si uboo te zvučnike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 dodji na TS da ti objasnim sta i kako Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 3, 2008 Author Report Share Posted October 3, 2008 duvaj ga pejzore :) elem vizuelno sam pregledao zvuchnu i deluje ok, nigde se ne vide "nagorenja" niti se osetio chudan miris al taj vizuelno-njushni metod ne mora biti bash pouzdan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Prodato, moze lock! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Kako da dodje na TS ako mu ne radi zvuk! JAO PEJO, TI! salio se brate,kako ne kapiras! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Sta je bilo na kraju? Prvo mi pada na pamet da dignes neki live OS i probas neki sound iz njega. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts