SavKe Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 (edited) Dakle sve stoji u naslovu teme. :) Dajte preporuku i po mogucstvu iskustvo/cenu/link :) Hvala drugari forumashi :D edit:ups za greshku u naslovu :((( Edited September 28, 2008 by Sawovsky Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Ko jos kupuje Samsung stampac? I to laserski? Za kucnu upotrebu? I to crno beli? Wtf? Za pe'set evra moze bilo koji HP-ov kombo da uzme i da ga Bog vidi. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 ja imam hp1510 i sasvim je ok. skener vishe nego dobar za skeniranje dokumenata i tako tih sitnica, dok inkjet ko inkjet, fino shtampa, relativno brz i nije preterano glasan. meni pomalo zhao shto nisam uzeo laser s'obzirom da mi je crna shtampa prioritet, ovako mi posrche sav toner dok si reko keks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 (edited) Ko jos kupuje Samsung stampac? I to laserski? Za kucnu upotrebu? I to crno beli? Wtf? mozhda zato shto su inkjet shtampachi u low end rangu zhivo govno, i mnogo skuplji po odshatmpanoj stranici od lasera. Edited September 29, 2008 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 ako trazis za kucnu upotrebu kupi hp deskjet 2180. kosta manje od 50jura, kertridzi su mali ali lako mogu da se pune. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 +1 za 2180 za kucnu upotrebu tj neke amaterske zezancije odlican je cena je na nivou , jedino je problem sa ketridzima (tj ako ne znas da ih punis) Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 8, 2008 Author Report Share Posted October 8, 2008 Hvala za taj hp 2180 gledao sam sad i nashao josh par modela u toj seriji koji su neshto skuplji,ali chini mi se i bolji, pa poshto mi je i onako budzet 80e, uzedju veth neshto od njih. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts