Chale Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 molio bih neki savet za kupovinu UPS-a. ne ciljam neki bestan, kucna varijanta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Onda vidi koji najprostiji APC ups nude u prodaji, cena je tipa oko 70ak evra i pazari ga i to je to. Mislim da je nešto tipa VA500 oznaka. Mrzi me sad da pogledam, nešto mi se baguje komp :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 i mustek ok shljaka, a cena mu je manja oanko poprilichno, pa sad vidi koliki ti ej budzet:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted September 26, 2008 Author Report Share Posted September 26, 2008 zahvaljujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 obrati samo paznju shta kupujesh jer njihove oznake u volt amperima nemaju veze sa njihovom snagom, tako ovi mustek od 800VA su zapravo 480W a ovaj manji od 600 je 360W. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts