Diego Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 (edited) na ruru ne treba reci "nadam se da cete mi zapusiti usta"..... ima bukvalista ovde Edited September 28, 2008 by Orestes^ Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted September 28, 2008 Author Report Share Posted September 28, 2008 Al bi se zajebao taj koji bi probao, hahahaha... Al brate, gle sad kad krene prozivanje, tacno znam, mogu da zamislim ste cu sve da nadjem sutra u nastavku ovoga... Kako je krenulo, premasicemo posete ovim topikom cak i onaj gde je EXDG liga... HAHAHA, ludiloooooo Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 (edited) GENOME aj ostavi msn da odigramo jedna rur mix protiv vas sakupiću još 4 forumaša Edited September 28, 2008 by Corey Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 ^BRAVO! count me in... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Corey si ti slep? :D Lik je ostavio msn jedno 6 puta :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted September 28, 2008 Author Report Share Posted September 28, 2008 vuchina_bre@hotmail.com hahaha, sto puta sam ostavio msn na ruru... moz ga nadjes gde hoces Aj sad ako neko hoce da odigramo neki CS, ionako mi smor gajbi, a radim ujutru, ne mogu da spavam Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 realno u ovaj topic nastavljamo rurcw topic xD Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted September 28, 2008 Author Report Share Posted September 28, 2008 (edited) hahaha, pa shta ima veze, prvo se svi ispickarali, sad ce da se dogovaramo za CW, i na kraju ce neko da odlepi i da ugase forum, hahaha... To su strashne stvari... LOL da ostavim msn josh koji put, mozda neko nije video Edited September 28, 2008 by genome^ Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Ostavi za Corey-a, od vishka ne boli glava :] Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted September 28, 2008 Author Report Share Posted September 28, 2008 XAXAXAXAX, aj ako ti tako kazes... E jel ce biti ishta od turnira u Krushevcu??? Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAk1.V2L Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 ko struze drva a kome piljevina upada u oci hahahaha :D ko vozi traktor a ko otvara kapiju hahahahahahaha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Nece, ali dolazi zato Axwell za srpsku novu godinu, je l' tako Inferno? :)))) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted September 29, 2008 Author Report Share Posted September 29, 2008 lol kad dodje, mora da ga vodimo negde na CS, mozda coek gotivi CS, shta znash... Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 GENOME aj ostavi msn da odigramo jedna rur mix protiv vas sakupiću još 4 forumaša brate,gotovi ste u najavi. nemas ti to kretanje... nhf :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted September 29, 2008 Author Report Share Posted September 29, 2008 bra`o care, aj prozivaj malo, niste dugo... Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 GENOME aj ostavi msn da odigramo jedna rur mix protiv vas sakupiću još 4 forumaša count me in ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 kritika je najmanje nasta mora da se naviknes na forumu druze posle toga idu razni oblici hejta pa psovanje pa prozivanje tako da je ovo prvi oblik tek budi srecan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Brate ja sam samo jednom odlepio posle poraza i to je bilo protiv klana G, to je cak coyote pisao i u svetu kompjutera ja mislim 2003. Kada smo u 1/4 finala igrali odlucijucu rundu na de_cbble ja mislim da je to ili u Panzzeru ili Playhouse, kad me je pillgrim sevnuo iz dezerta u 12-oj rundi... I izgubili smo zbog toga, ukenjalo ga opasno... E tad sam jedan jedini put puko, a ti decko sto si me shatro provalio, bolje ne lazi ljude, glupo je, a? ahaha legendo, dobro si me podsetio, nisi pukao nego si plakao :) U panzeru turnir kad su dosli momci iz hrvatske koji su izgubili finale od G-a. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 count me in ! anddddddd me :) Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Nece, ali dolazi zato Axwell za srpsku novu godinu, je l' tako Inferno? :)))) nemoj da siris dezinformacije turnir u krusevcu ce biti kada je i zakazan pozdraw Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 ahaha legendo, dobro si me podsetio, nisi pukao nego si plakao :) U panzeru turnir kad su dosli momci iz hrvatske koji su izgubili finale od G-a. Lemings klan bese?! o.O koliko se secam to je njima bio prvi tur koji su zajedno u lanu igrali :)) znam da su svi od kuce igrali :)) Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t1moth1 Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 tema oko svega je otisla predaleko RISK je prva ekipa koja je imala mrhea darklorda i dr. koji su prasili ali i konkurencija je bila slaba uglavnom tri cetiri ekipe uvek sui bili u vrhu ali se izmenilo mnogo toga ranije dezert u ruke matriks i leti leti po mapi 8)...elem old school i old school samo u stilgaru je izasla ekipa zK mao koma kojot prangija 8) i svaki deo grada je imao jednu dobru cs ekipu dorcol G,nbgd GCV(vortex),blok RISK,zK iz cvijiceve centar da kazemo i ostale ekipe su bile dobre ali ove su usle u legendu i pionirstvo CS-a.e onda smo mi malo ucili i te ekipe poceli da prasimo 8) (TCI)...moja mlenkost je organizovala vise turnira kod nas a jedan je legendarni u PANZERU to je bio prvi tur sa nagradnim fondom 1500 eura + robne nagrade i tri televizije su propratile ovaj turnir.bili su i riskovci tu ali su poslati kuci ranije 8)...da tu su bili i prvi internacionalni gosti LEMINGSI koji su bili odlicni do finala pa je G objasnio zasto su ted bili u vrhu...dakle RISK je old school ekipa koja je imala cuvenu rec i patentiranu od strane MRHEA "desi v u n o"... pozdrav svim starim pleyerima i nobovima 8) Quote E SHKEM1 NE RADE MU MIS KAO KOD KUCE NE MOZE DA IGRA,AKO MOZES DA MU INSTALIRAS DRAJVERE.... PA NEKA MU MAMA INSTALIRA DRAJVERE !!! -komentar turnira u evolutionu 8)... S C O T L A N D F O R E V E R !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 reci koliko se old igraca javilo haha Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Ajde lockujte ovo svega vam [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 nemojte , pls :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts