Jump to content

RUSH! 42 izasao!

Recommended Posts

Sajt:

RUSH! ezine

Download:

DialUp verzija: RUSH42dialup - 6,5 MB

Lite verzija: RUSH42lite - 28 MB

rush42.jpg

Gde smo ono stali? Ah, da, kod novog broja. Ispostavlja se da je uvek novi broj u pitanju, pa onda zašto uopšte to potencirati? Pitanja i odgovori, pokušaji i pogreške. Jedino kako ljudi uče, nikad odande gde je prethodni stao već iz početka, kako valja, kakve veze ima šta su drugi davno radili.

A što se vreme pokvarilo o tome i da ne pričamo. Mora pećka da se naloži. Onda kiša, vetar, sve neke prirodne pogode. I sad, kad se malo razmisli, dolazi idealno vreme za čitanje RUSH!-a. Ne govorim to samo zato što je svagda valjano čitati, nego, eto, ipak je ovo kultni časopis, jedinstven po svom obliku i sadržaju. Onda se lepo zavalite i na svom seksi monitoru listate omiljeni mesečnik.

Baš bi bilo zanimljivo napraviti RUSH! na papiru, zar ne! Možda i toga bude jednog dana! Do tada uživajte u novom broju, kako se to inače kaže.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

@Margi

Samo je jedan tekst na cirilici. U principu nismo ograniceni pismom, nego tekstovi idu na onom pismu na kome zeli autor da bude.

@Vuds

Ima tu necega iako nisi obrazlozio. Imam utisak da su se ljudi dosta ispucali posle leta. Poznato je da negativna psihicka stanja uticu pozitivno na kreativnost. Mada, realno gledano, broj je samo slabiji jer ima manje tekstova, svi koji su objavljeni su ili standardno dobri ili sjajni.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

taj faj, pogotovo shto imash one programcice shto sve prabace za sekund, ako vec neko ima bash toliku zelju da kuca cirilicu tj navikoa je.

ili sve prebaci u cirilicu, tako ej vishe seksi;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Koliko znam samo jedan tekst je na ćirilici, i to zato što lik bukvalno piše pod parolom "piši kao što govoriš", pa ćirilica doprinosi opštem lol utisku.

Vidi ovo:

Дифолт грађанин неког од мањих небитних засеока: “А. Ја сам био у специјалци, пешачили смо по тристапедесет километри пузећи, носили смо по сто киле опреме сваки на себе а ја са још двојицу сам носио службену ладу началника новосаЦког корпуса у левој руци. И за крај ове спонтане процене споловила, да каналисујем своју курчевитост у смеру ови цивилци, то није војска, ти да переш бабе, то није за правог мушкарца...”

i vidi ovo:

Difolt građanin nekog od manjih nebitnih zaseoka: “A. Ja sam bio u specijalci, pešačili smo po tristapedeset kilometri puzeći, nosili smo po sto kile opreme svaki na sebe a ja sa još dvojicu sam nosio službenu ladu načalnika novosaCkog korpusa u levoj ruci. I za kraj ove spontane procene spolovila, da kanalisujem svoju kurčevitost u smeru ovi civilci, to nije vojska, ti da pereš babe, to nije za pravog muškarca...”

Izvali koliko je "prevod" izgubio u duhu prostom konverzijom.

pa sve je to lepo matori, ali se to jednostavno ne radi, kaso shto i sam znash, nema izuzetka., pogotovo shto kad neko primeti bice wtf, a nece da ti shalje mejl da te upozori nego ce da misli da ovaj urednik ni ne chita ovo shto dobije, a ako urednik ne chita shto bi onda ja chitao...

;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Ima to logike, ne mogu da kazem. Ali neko ko cita RUSH! moze da primeti da je uvek na cirilici jedan tekst i uvek je od istog autora. Ne kazem da ocekujem angazovanost od citalaca, ali svakako ljudi koji citaju RUSH!, pre svega zbog komplikovanosti njegovog koriscenja, ne bi trebalo da imaju problem tog tipa koji si naveo. Ali da je stampani potpuno bih se slozio, mada, ako moze da se mesaju jezici zasto ne bi pisma?

-----------------

nema vise zezanja

A.B.