mind_overtaker Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 (edited) imam graficku geforce 8600gt, i kada sam kupio novi komp ona je crkla posle 10ak dana (to je bilo negde u januaru) onda su mi zamenili graficku pre 10ak dana mi se nesto zaglupljivao komp i morao sam da ga resetujem nekoliko puta i kad sam najzad sve sredio i restartovao komp, nije bilo slike na monitoru, dugme za paljenje na monitoru je treperelo a na kompu je pisalo check signal, a komp se cuje da radi (kao kad se dize sistem) na grafickoj, sa zadnje strane ima dva ulaza za monitor, ali ne standardna nego nekako siri je ulaz sa razlicitim onim ispupcenjima, pa sam uz komp dobio nekoliko adaptera za onaj standardan kabl za monitor (mislim da je to DVI to VGA adapter), i tada kad nije bilo slike na monitoru, utakao sam taj adapter u drugi ulaz i onda je bilo ok al evo danas, opet nema slike ni na tom drugom ulazu a ni kad vratim na prvi, menjao sam adapetere i opet nista jel ima neko neku ideju sta da radim, pre nego sto krenem opet u servis? Edited September 18, 2008 by mind_overtaker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 E i ja imam slican problem, a kod mene je počeo da se pojavljuje kad sam na drugi izlaz prikačio tv. Nakon toga je neko vreme tv furao kao primarni iako sam rekao da to ne radi :) da bi u najnovijem periodu jednostavno prijavljivao da nema monitora sve dok ne dođe do windows screen-a kada se upali, tako da sam se ja navikao na to, jedino što se nadam da mi neće zatrebati da ulazim u BIOS :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 Moze lako da se desi da je knorila Gk. Ishcupaj GK iz kompa i malo duni tamo u PCI slot i u nju pa je stavi opet pa vidi. Ako ne, proveri da li ti mozda neki chinch sjebucnuo pa samo treba da ga isrpavish... A moze da bude i napajanje... poz Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts