Dejan J. Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 dzesi aka toma objasnio sa slikama ;) gg 4gl. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy McKee Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Neke se stvari ne mogu kupiti novcem (znati Bugarski). Za sve ostalo tu je Eurocard Mastercard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squickly Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 [01:35] <sUperskUnk`911[> i come in serbian [01:35] <sUperskUnk`911[> and i fuck everybody [01:35] <sUperskUnk`911[> and first [01:35] <sUperskUnk`911[> peca Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) @Kobirca Oni jesu EKIPA u poredjenju sa svima nama, pogotovo sa onim NEOPRANIM madjarima. I ok su momci.. A to sto smo ih prozivali je na mestu, i zao mi je sto nismo josh vishe jebali one CIGANE PROKLETE jebem im mamu retardiranu prljavu!!!!! Prvo, mrzim bugare, drugo mrzim bugare, trece takvi smo mi kad igramo jbg. A ti vidi pa navijaj za shiptare sledeci put ili ustashe, samo josh to fali i full. Svaka njima chast, stvarno su fer i korektni, ali jbg, shta da se radi. Ko ih jebe Edited November 17, 2008 by shok1ca Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 HAHHAHAAHAHHAHAAHAHHAHAAHAHHAHAAHAHHAHAAHAHHAHAAHAHHAHAAHAHHAHAAHAHHAHAAHAHHAHAA HAHHAHAAHAHHAHAAHAHHAHAA KRALJ :D www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 faktard ;x krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 hahahahhahaha jebi bugare !!! i kobricu bugarina !!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 malo sam retardiran slusam samo SEJU KALACA pa mi svi lice na njega ajPOZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 edituj picc i ubaci kobricu :S www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 @Kobirca Oni jesu EKIPA u poredjenju sa svima nama, pogotovo sa onim NEOPRANIM madjarima. I ok su momci.. A to sto smo ih prozivali je na mestu, i zao mi je sto nismo josh vishe jebali one CIGANE PROKLETE jebem im mamu retardiranu prljavu!!!!! Prvo, mrzim bugare, drugo mrzim bugare, trece takvi smo mi kad igramo jbg. A ti vidi pa navijaj za shiptare sledeci put ili ustashe, samo josh to fali i full. Svaka njima chast, stvarno su fer i korektni, ali jbg, shta da se radi. Ko ih jebe zasto ih mrzis ? da ti nisu ubili nekog ? po cemu su oni to prljaviji od tebe ? svaka vam cast kad tako delite ljude ? oni su gospoda u odnosu na one madjare i njihovo ponasanje !!!!! niti su zakuretali treba nam ovo treba nam ono niti su nekoga prozivali dosli odigrali ko gospoda sa svima su pricali i pokusavali da se sporazumeju nikad necu da razumem to ponasanje majke mi . jel bi se drao tako da si igrao protiv crnogoraca ? Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 HAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHH KOJI SI KRALJ HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHH H JEBANI KOBRICA :D JEBI ~~~~~~ kobrice nadam se da pises u svoje ime a ne u ime organizacije BGC ~~~~ krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 HAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHH KOJI SI KRALJ HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHH H JEBANI KOBRICA :D JEBI ~~~~~~ kobrice nadam se da pises u svoje ime a ne u ime organizacije BGC ~~~~ naravno da pisem u svoje ime. INERFIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 KOBRICA UZEO PROCENAT OD BUGARA! www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Ako treba da ti iznosim razloge shto mrzim bugare onda jbg. To je tvoj propust sto ne znash, al jbg. Rekoh ti, oni su stvarno extra momci, vidi se da su klasa za nas, lepo su pitali da ne igraju na WS, mi smo pristali, lepo su pitali da igraju na onoj strani, mi pristali. A to sto smo mi pljuvali govna to je jedno, ja licno stojim iza svake psovke koju sam im zuno u facu! A ono malo chudo Kiril ili kako vec, zivote moj kakav je ono zvuk bio?! I ne znam ko je gori, da li mi sto smo urlali na njih kao da su govna najgora ili ti koji si urlao protiv nas i njima oblizivao chmarne kolutice dok su mrtvi. Stvarno bzvz. Ko ih bre jebe shto su preshli 400km, nisu oni dosli da se druze nego da UZMU PARE. Mogu da ga pushe Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 i bugari uzeli procenat od pekare :D krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 AHAHAHA STA JE SA VAMA BRKATI LJUDI? shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Ako treba da ti iznosim razloge shto mrzim bugare onda jbg. To je tvoj propust sto ne znash, al jbg. Rekoh ti, oni su stvarno extra momci, vidi se da su klasa za nas, lepo su pitali da ne igraju na WS, mi smo pristali, lepo su pitali da igraju na onoj strani, mi pristali. A to sto smo mi pljuvali govna to je jedno, ja licno stojim iza svake psovke koju sam im zuno u facu! A ono malo chudo Kiril ili kako vec, zivote moj kakav je ono zvuk bio?! I ne znam ko je gori, da li mi sto smo urlali na njih kao da su govna najgora ili ti koji si urlao protiv nas i njima oblizivao chmarne kolutice dok su mrtvi. Stvarno bzvz. Ko ih bre jebe shto su preshli 400km, nisu oni dosli da se druze nego da UZMU PARE. Mogu da ga pushe mnogo sam umoram da bih se nastavljao nemam zivaca stvarno jako je ruzno ono ponasanje cak vam je i Dzinic gazda igraonice na kraju skrenuo paznju kao sto je rekao tzar kad je vec i murija dosla zbog vaseg dranja ,a kiril je poceo da se dere tek mnogo posle vas !!!! kazem GG dobro ste odigrali !!! i to je to da ne ulazimo dalje u raspavu Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 ma nije rasprava, samo ti kazem. A to sto je dosla murija nije nista. Vi ste verovatno prijavili skup, tako da oni mogu da ga sisaju samo :D. Aj okachite sve rezultate i sve ostalo pa da nahejtujem organizaciju ko chovek. @Jesse haahahahahhahha GG :D Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 scena nam je zivnula :D srbi se opet medjusobno drkaju :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 A ZA SVE BUGARI KRIVI ! I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 hahaha ovaj toma je najjaci lik! lozi se ovaj sokica, bugari su do jaja likovi! :D a kobrica je picka sto je navijao za njih! pickooooooooooooooooooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) http://img529.imageshack.us/my.php?image=kobricazu5.jpg Edited November 17, 2008 by dps-sale krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 de znam nisam ja to crtao :D HAHAHHA krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 A i kao da su oni nesto razumeli prljavog cigu leshka kako urla nesto na ciganskom ili ti romskom btw kad smo kod cigana palo neko objasnjavanje u basketu danas a... U IME SVIH NAS U CRVENO-BELOM... shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Daj ljudi vi ste looodi isqulirajte malo sve ce biti u redu... Hvala na onim akreditacijama to je jedino sto sam poneo kutji jbg... samo mi zao sto nisam onim madjarima iz team work izvadio oko al nmvz bice jos prilika... kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts