dzontra.volta Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 ZAR NE ZNASH DA PEDOMETAR PODRZHAVA I DECHKICE? kakvo veze ima merenje koracima sa klincima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted September 7, 2008 Author Report Share Posted September 7, 2008 Znaci treba mi iPhone za deckice? Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 pedometar služi da stanko izmeri koliko je visok? aahahahahahaha samo sam cekao! ali mislio sam da ce se prvo javiti matora drtina, ili vitjentije :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 od pedometra do iPhone, koka kola je to. Inace dei, nevezano za tvoje sumanute i nezrele poglede na svet oko sebe, moram primetiti da ti je stil pisanja prilicno los. Recenice su ti predugacke, precesto koristis zarez, i nije ti bas tok misli, da se tako izrazimo, tecan. Trebalo bi malo da poradis na tome. evo odma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 i shta je pedometar, poshto nije neshto shto meri pedofiliju? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Uredjaj za merenje broja koraka. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 A neko radi pa zna da ceni svoje pare i ne kupuje iPhone. Jebote Vudu,lupio si bruka glupost.Jeste zanimljiv taj tvoj shkrti fazon,ali mislim ono,ovo je bas glupo sto si rekao. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 aahahahahahaha samo sam cekao! ali mislio sam da ce se prvo javiti matora drtina, ili vitjentije :)))) potcenjuješ me, matori, ne valja ti to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Jebote Vudu,lupio si bruka glupost.Jeste zanimljiv taj tvoj shkrti fazon,ali mislim ono,ovo je bas glupo sto si rekao. naprotiv Grujane, nije ništa lupio, njegovo mišljenje je da je iPhone sranje i bacanje para, što će pola ljudi da podrži, dok verovatno druga polovina neće, ali sigurno nije jedini sa svojim mišljenjem. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Alo, Mara ide na planinarenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 naprotiv Grujane, nije ništa lupio, njegovo mišljenje je da je iPhone sranje i bacanje para, što će pola ljudi da podrži, dok verovatno druga polovina neće, ali sigurno nije jedini sa svojim mišljenjem. Pa i za mene je iphone sranje i bacanje para,ali svako trosi SVOJE (a neko i mamine i tatine pare) kako voli,glupo je sve one sto rade deklarisati kao one "sto cene pare i ne kupuju iphone". To mu onda dodje ko fazon npr. dajem glup primer,sto bi radio da ides na ibicu na more,matori,ceni svoje pare,idi negde gde je jeftinije.Svako ima svoje. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 kakvo veze ima merenje koracima sa klincima? zato shto te obaveshtava kada si na korak od robije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 hahah n1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Ja nemam tu frku, uglavnom cepam izmedju '90 i '93 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Pa i za mene je iphone sranje i bacanje para,ali svako trosi SVOJE (a neko i mamine i tatine pare) kako voli,glupo je sve one sto rade deklarisati kao one "sto cene pare i ne kupuju iphone". To mu onda dodje ko fazon npr. dajem glup primer,sto bi radio da ides na ibicu na more,matori,ceni svoje pare,idi negde gde je jeftinije.Svako ima svoje. Da, Ibica i Igalo to je isto bash Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 ni ibica vise nije ibica svih ibica. mislim htedoh reci ima boljih ibica od ibice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 eto, recimo ima seat ibica, bolja je nova ibica od stare Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 mnoooogo bolja! Quote Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 ali on je mislio na ostrva. neka su veca a neka manja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts