Jump to content

re-ta-rdi

Recommended Posts

OMG [:0]

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...

My mother, and my sisters, and my brothers.

'Lo, there do I see... The line of my people...

Back to the beginning. 'Lo, they do call to me.

They bid me take my place among them.

In the halls of Valhalla...

Where the brave... May live...

...forever.

i voodoo, šejtane i co. koji je k ovim ljudima ?

Takva bagra ti spada u domen pozera.Sta znaci pozer?Pozer predstavlja osobu koja iz nekog socijalnog razloga (tegoba/trauma itd) ima potrebu da se istice iznad ostalih.Nazalost jedan deo ljudi u tom periodu zivota naleti na metal misleci da ce pomocu toga da se istice i da bude "cool" i prihvacen u drustvu sto nije tako.Zasto?Metal je specificna vrsta muzike i sa sobom (kao i svaka vrsta muzike) nosi odredjenu kulturu.Metal muzika nije muzika koja trazi ljude,nju nadje jedan mali deo ljudi a ostala vecina je ne razume i podsmeva joj se i zbog toga taj procenat pozera ispada smesan svima ne samo ljudima koji ne slusaju metal.

Mogu da zalozim kitu na panj u opkladu da ce ovi ljudi sto su pevali na idolu za jedno 3-4 godine max biti kratko osisani u roze majicama i pricati kako su nekad slusali metal ;)

Ah da najvise se prihvataju death i black metala zato sto veliki broj bendova peva o satanizmu,a jelte satanizam je bunt (u ocima gorepomenutih ljudi) od mame/tate/komsije koji te tuce celo detinjstvo itd...

http://www.youtube.com/watch?v=UMtyoFFEBXs...feature=related

evo kljucne recenice: "I want to stand out".To je ono o cemu sam pricao ;)

btw ovo nema veze sa death metalom,niti sa ikakvim metalom

A evo ga klasican primer svega onoga sto sam naveo gore.

Svenevideći

zomfg

oO

ali deo od 2:10 na dalje. je-bo-te.

Shta ti je shou biznis,pusti retarda na scenu to prolazi kod mase,tipichan cirkus nakaza :(

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Brate ja sad odgledah "spot" taj, o pochetka do kraja jebani R O F L [roflmao]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -