Bestwowaccounts.com Posted February 13, 2009 Author Report Share Posted February 13, 2009 hitno mi treba UBER GEARED alliance paladin DK i priest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Ako ti i dalje treba paladin na hordi pogledaj: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234904502 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted February 18, 2009 Author Report Share Posted February 18, 2009 (edited) od sad svi koji hocete da prodate ... da mi ne bi slali PM i sranja... dodajte me samo na msn NEBRA87@HOTMAIL.COM i odma mi posaljite i mail sa sledecem stvarima uradite SSove ovako za vashe likove... atachujte na mail napishite josh ... Armory link/titule/mounte/gold/achivment poene/kratak opis pvp , pve , show offgeara(old school ako imate)/broj mobilnog telefona / cenu koju trazite samo za charactera (kupac snosi troskove transfera i kupovine novog akaunta) / cenu za ceo akaunt NEMOJTE NI POKUSAVATI DA ME KONTAKTIRATE UKOLIKO NEMATE PODATKE ZA VASH AKAUNT! e i da NAPISHITE SVI OPIS GEARA KOJI SE VIDI I NA ARMORY! nemoj to da prekachete! Edited February 18, 2009 by nebra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Evo da bumpujem i ja,prodadoh alliance shamana preko nebre, sve je proslo ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 (edited) bump za nebru,sad mi je prodao acc,sve ok,bez problema i brzo zavrsheno Edited March 2, 2009 by psy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Evo jos jedan free bump za nebru :). Prodao sam jos jednog lika preko njega i sve je kao i uvek proslo u najboljem redu. Covek je jednostavno pro :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted March 2, 2009 Author Report Share Posted March 2, 2009 od sad svi koji hocete da prodate ... da mi ne bi slali PM i sranja... dodajte me samo na msn NEBRA87@HOTMAIL.COM i odma mi posaljite i mail sa sledecem stvarima uradite SSove ovako za vashe likove... atachujte na mail napishite josh ... Armory link/titule/mounte/gold/achivment poene/kratak opis pvp , pve , show offgeara(old school ako imate)/broj mobilnog telefona / cenu koju trazite samo za charactera (kupac snosi troskove transfera i kupovine novog akaunta) / cenu za ceo akaunt NEMOJTE NI POKUSAVATI DA ME KONTAKTIRATE UKOLIKO NEMATE PODATKE ZA VASH AKAUNT! e i da NAPISHITE SVI OPIS GEARA KOJI SE VIDI I NA ARMORY! nemoj to da prekachete! danas 3 akaunta sedi dole! shiri noge ! :P TREBAJU HORDE RETRI PALA UBER GEAR! alliance mage dk hunter UBER GEAR! ps od sada mozete slati bilo kakve likove lvl 80 uradite SSove i ostalo u mailu kao sto je gore napisano i posaljite na Nebra87@Hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted March 10, 2009 Author Report Share Posted March 10, 2009 glump Link to comment Share on other sites More sharing options...
atzkko Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 prodao sam acc preko nebre, holy priesta i druida, sve je ispalo kako treba, za jedan dan smo sve zavrsili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipeagle Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 e vidi ovako, ko je zainteresovan da proda lika , koji ima t6 gear i ili brutal gear neka mi se javi na PM (u pm poruci kratak opis geara i vash MSN) pod uslovom da imate SVE PODATKE OD ACC-a! vipeagles@hotmail.com Shaman full Valouros Dunemaul horda svi podaci od acc !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 od sad svi koji hocete da prodate ... da mi ne bi slali PM i sranja... dodajte me samo na msn NEBRA87@HOTMAIL.COM i odma mi posaljite i mail sa sledecem stvarima uradite SSove ovako za vashe likove... atachujte na mail napishite josh ... Armory link/titule/mounte/gold/achivment poene/kratak opis pvp , pve , show offgeara(old school ako imate)/broj mobilnog telefona / cenu koju trazite samo za charactera (kupac snosi troskove transfera i kupovine novog akaunta) / cenu za ceo akaunt NEMOJTE NI POKUSAVATI DA ME KONTAKTIRATE UKOLIKO NEMATE PODATKE ZA VASH AKAUNT! e i da NAPISHITE SVI OPIS GEARA KOJI SE VIDI I NA ARMORY! nemoj to da prekachete! BUMP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 prodao sam acc preko nebre sve proslo u najboljem redu i prerporucujem ga :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 ttt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crnosrce Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 prodao sam acc preko nebre,sve proslo u najboljem redu. BUMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
riot Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 bump, acc prodan kod nebre, sve proslo u najboljem redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 jel vam to nebra daje copy paste recenice koje da ovde stavite ili ste izgubili kreativnost :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ma to su sve nebrini altovi ;p "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted April 2, 2009 Author Report Share Posted April 2, 2009 ma sad nije bitno vishe ... govoriti da su dali info unapred... i to... steko sam rep potreban... sad mi ovo sluzi samo da moze da se bumpuje na manji period od nedelju dana :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 jel vam to nebra daje copy paste recenice koje da ovde stavite ili ste izgubili kreativnost :D LOL kili moras na svakom topicu da spamujes ! Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 to mi je posao ! koji radim za dobrotvorne svrhe ofkors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted April 13, 2009 Author Report Share Posted April 13, 2009 (edited) treba mi brdo alliance charova ! full geared cena DO 200e (ostaje vam acc) 250e ceo acc Edited April 13, 2009 by nebra Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 evo stavljen je kao sticky topik jer nebra vec duze vreme prodaje uspesno accountove tako da ako neko ne moze da proda ovako solo svoj acc sa svim infom za isti moze da se obrati njemu na pm/msn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 treba mi alliance mage i retri pala full t7.5 + geared ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoolex Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Jer ti treba H Warr FULL VAL za dps i Full epick za tank PM: za vise info broj fona i sve ostalo sto ti treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
covpa90 Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Zanima me koliko se krecu heroji posto imam 2 uber imba heroja da prodam na jednom acc-u prot warra i resto shamana!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts