Failure.Sanitarium Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 (edited) Dakle, oldschool mage sa 2.5k golda , pravom GOMILOM matsa za enchanting i tailoring, primala, potova itd, 280% mountom, enchantingom i tailoringom od profesija sa dosta old-school recepata, sa sve boljim gearom iz dana u dan. Trenutno ima ovaj gear : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...mp;n=Netherwind Prodao sam svog warriora i huntera, ovo je poslednji char kojeg imam, i onda sam definitivno quitovao :) Na serveru ima brda Srba, najvise likova iz Novog Sada, puno pro igraca ( cak je i Mohican tu !!1 ) Ne ide ispod 150e, ako vam ne odgovara , levelujte sami. PM za sva pitanja i slicno. Takodje, ne zanima me nikakav trade ! Pozdrav. Edited September 1, 2008 by Failure.Sanitarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted September 4, 2008 Author Report Share Posted September 4, 2008 bump, gear je znatno poboljsan. iz dana u dan je bolji i dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 Brutal noge, Merciless sholder i hands, sasvim solidam PVP i PVE gear. Najbolji trinketi, haste set, crit set etc. Overite armory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted October 9, 2008 Author Report Share Posted October 9, 2008 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurisa Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Au brate ja bih dao levo za tog maga samo zato sto je female human i zato sto je ally posto mi treba ally mage al neam kesha... Imam samo maga UD koji je isto girovan kao i taj tvoj mage ali rekao si trade ne dolazi u obzir mada razmisli vise se trazi horda nego ally a i expanzija izlazi uskoro pa gear nece ljudi ni gledati... A meni bi mnogo znacilo... Na tebi je da odlicis... evo moj br 064-517-30-99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts