LESkOpoz Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 ja ne mogu da verujem da neko moze da kaze da je Kezman TRENUTNO bolji igrac od bilo kog iz nase repke...Da je ranije bio,verovatno,stvarno je bio majstor,ali covek se sad ra-spa-da! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 +1 , tragikomika , samo nesto plache po novinama... ZAJEBAO MU VIDIC I TRENERI ZHIVOT,JESTE,NIJE ON KRIV!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 kezman je bog i batina mutavi srpski inzagi xD (S_R_P_S_K_I) Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreptoman Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Ne treba nam kezman. Pantelic je bolji od Kezmana u klubu zadnje 3-4 sezone...a u timu nam ne trebaju zajedno njih dvoje.. tako da pantelic > kezman. kakav qurac pantelic crni Quote He who makes a beast of himself, gets rid of the pain of being a man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 ja ne mogu da verujem da neko moze da kaze da je Kezman TRENUTNO bolji igrac od bilo kog iz nase repke...Da je ranije bio,verovatno,stvarno je bio majstor,ali covek se sad ra-spa-da! de si leshko 100 godina :D samo da podsetim da su i Ziga i Stojkovic igrali u reprezentaciji u trenucima dok su u svojim klubovima grejali stolice na tribinama, dok je Kezman solidno igrao u Feneru....:)) kukamo kako nemamo napadacha, a pljujemo jedinog koji je imao koliko-toliko dobru karijeru josh od Save i Darka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (edited) samo da podsetim da su i Ziga i Stojkovic igrali u reprezentaciji u trenucima dok su u svojim klubovima grejali stolice na tribinama, dok je Kezman solidno igrao u Feneru....:)) kukamo kako nemamo napadacha, a pljujemo jedinog koji je imao koliko-toliko dobru karijeru josh od Save i Darka u tome je poenta. Sto se tice Zige,on jednostavno takav igrac da moze da igra sam u spicu,da navlaci na sebe igrac i oslobadja prostor za brza krila,potpuno je drugaciji igrac od Kezmana,dok su u sustini Panta i Keza slicni(manje vise),a Panta je SAD u daaaaaaaleko boljoj formi. A za Stojkovica,pa nemam pojma koga drugog,mislim da je on najbolji kod nas,mada ume da napravi frku kad ne treba... Edited June 20, 2009 by LESkO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 stojkovic je nizak,u tome je problem.userem se svaki put kod prekida. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Ok mogu da se slozim donekle sa vecinom shto si rekao, ali nemoj da devalvirash Kezmanove uspehe sa 'mogao bi to svako' i slichnim doskochicama :) Chovek je 3 puta bio najbolji strelac holandskog prvenstva, nikako nije mala stvar. Sa druge strane, evo Zigica i njegove 'blistave' karijere crno na belo :)) Osim shto je malo igrao u prosechnom Rasingu i Zvezdi, bledo deluje potpuno. U Valensiji je bio na tribinama. Slazem se ipak da je trenutno u najboljoj formi. Ali je mnogo izvikan kao igrach, u to sam 100% siguran. Samo je godinu dana mladji od Kezmana. 1998–2001 Bačka Topola 76 (68) 2001–2002 Mornar Bar 23 (15) 2002 Kolubara Lazarevac 8 (3) 2003 Spartak Subotica 11 (14) 2003–2006 Red Star Belgrade 79 (47) 2006–2007 Racing Santander 32 (11) 2007– Valencia CF 15 (1) 2009 Racing Santander (loan) 19 (13) Kezman: 1998–2000 Partizan 54 (33) 2000–2004 PSV Eindhoven 122 (105) 2004–2005 Chelsea 25 (4) 2005–2006 Atlético Madrid 30 (10) 2006–2008 Fenerbahçe 46 (22) 2008–2009 → PSG (loan) 20 (6) Jednostavno, ne moze da se poredi, pogotovo kada se doda broj osvojenih trofeja i lichnih priznanja. :) ZLI KEZMAN ON CE SVIMA DA POLOMI NOGE NAMERNO brate, ne kažem ja da je njegova karijera loša, ali on ima konstantan pad posle PSV-a i to ide sve niže. Zato sad ne zaslužuje poziv, a naročito ne zbog svojih izjava Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Stojkovic u ovim kvalifikacijama brani ko zmaj, a jos je relativno mlad za golmana... Steta sto u klubu ne moze da se snadje, ali davno nismo imali sigurnijeg golmana. Inace visok je 1.96 tako da ne znam bas koliko je nizak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 po meni kezman nije bolji u psv-u se zna zasto je dao toliko golova kao i u feneru.... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Stojkovic u ovim kvalifikacijama brani ko zmaj, a jos je relativno mlad za golmana... Steta sto u klubu ne moze da se snadje, ali davno nismo imali sigurnijeg golmana. Inace visok je 1.96 tako da ne znam bas koliko je nizak :D ju??ja sam se onda gadno istripovao.meni deluje jako nisko.evo sad bas gledam...i cheh je 1.96 a izgleda mi ko dzin u poredjenju sa stojkovicem :D Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Stojkovic brani ko zmaj ali samo za reprezentaciju. Volim ga, Zvezdino je dete ali u Sportingu i Hetafeu je bio katastrofa. Valjda momak ima problema sa adaptacijom, sta ja znam. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 decko ima problema sa picem, valjda ce se sada skrasiti posto se ozenio, nadajmo se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 decko ima problema sa MOZGOM, valjda ce se sada skrasiti posto se ozenio, nadajmo se :) fixed Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 bash to.Tipicna seljachina.Pricao mi ortak sto radi na kalemegdanskoj terasi kolike su zapravo svi seljachine(uostalom ko da to nismo i znali)posebno ta generacija je bila udarna,da su znali da igraju fudbal,znali su,za razliku od ovih,ali su zato i bili kraljevi splavova.Kazhe da su razjebali celu terasu.Fazon Simon Vukcevic se obesio na neki luster pa ga je izvalio iz plafona,Basta i Trajkovic polomili sleper flasha i tako... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 pa veseli ljudi ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 http://www.fifa.com/worldfootball/ranking/...ullranking.html Napredujemo bre Ako bog u JA-i smo u 2. sesiru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 awesome Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) Antara objavio spisak za prijateljsku utakmicu sa Južnom Afrikom: Golmani: Vladimir Stojković (Sporting Lisabon), Željko Brkić (Vojvodina). Odbrambeni fudbaleri: Branislav Ivanović (Čelsi), Nenad Tomović (Djenova), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Aleksandar Luković (Udineze), Antonio Rukavina (Minhen 1860), Ivan Obradović (Partizan). Fudbaleri sredine terena: Milos Ninković (Dinamo Kijev), Zdravko Kuzmanović (Fiorentina), Gojko Kačar (Herta Berlin), Miloš Krasić (CSKA Moskva), Radosav Petrović (Partizan), Zoran Tošić (Mančester junajted), Milan Jovanović (Standard Lijež), Marko Milinković (Košice). Napadači: Nikola Žigić (Valensija), Danko Lazović (PSV Ajndhoven). (nisam hteo da otvaram novi topic) Edited August 7, 2009 by dMan Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Neshto ih malo ima. Ali dobro, kontam prijateljska, pa nece mnogo igrache da opterecuje sa reprezentacijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Di je lekic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 STACE PETROVIC U REPREZENTACIJI?? Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 antara rekao da ga je odusevio! Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Samo ne znam cime . Mada ko zna, mozda ga Antic dovede u red pa pocne bolje da igra u Partizanu =P. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts