Jump to content

Memorija i napajanje

Dymatize

Recommended Posts

Molim vas recite me odneo sam komp na servis i stavili su mi navodno novo napajanje 550 w a imao sam chieftec 400 w

kazite mi koja je ovo memorija koliko je mhz kingston kvr, kvr 667 D2N5 / 2g 1.8 V a ovo napajanje novo sto su mi stavili na njemu pise samo neke informacije i ovo MODEL LPK 19-35 550 wati je navodno da me nisu zajebali da su mi stavili losije napajanje umesto mog chifteka 400 w

Fala ma jbcu im mamicu lopovsku chieftec da mi menjaju za kineza, stavim crysis 1490x900 sve na high i radi perfektno na moju 8800 gts 4gb ram intel core2duo 3.0 nego kad namestim anti alisting 8x pocne da se koci malo i flesira grafika ja mislim da je to zato sto je lose napajanje i opteretim graficku pa mnogo struju povuche a napajanje nemoze lepo da isporuci tu struju

Ovako vratili su mi chieftec sve radi kako treba u Xp-u ali instalirao sam vistu drajvere sve.. ostala mi je instalacija Hitman i igrica se startuje ali posle 5 minuta igranja BLUE SCREEN OF DEATH,drugo probam da instaliram neku igricu i kliknem run as admin ali pache nece instalira 50% i blue screen of death... ili probao sam jericho da isntaliram stigne negde do pola i nesto isflesira moram da restart pc... sta je ovo dal na servis da teram komp ili sta da radim...

Nosi u servis.

A pazi sad ovo pokrenuo sam opet assassin creed i uso sam u igru radi.. bas cu da poigram malo da vidim da li ce da mi izbaci blue screen kazi mi koje sve drajvere moram da instaliram ja sam isntalirao najnovije sa Maticnu graficku i toliko sto sam skinuo sam neta nista nisam podesavao vistu mozda nesto mora da se podesi ? jer zasto XP mi radi perfektno znaci da je komp ok ? jedino vista malo voli da pusi ali evo startovao sam igru bas da vidim dokle ce da gura da ne izbaci Blue screen

A pazi sad ovo pokrenuo sam opet assassin creed i uso sam u igru radi.. bas cu da poigram malo da vidim da li ce da mi izbaci blue screen kazi mi koje sve drajvere moram da instaliram ja sam isntalirao najnovije sa Maticnu graficku i toliko sto sam skinuo sam neta nista nisam podesavao vistu mozda nesto mora da se podesi ? jer zasto XP mi radi perfektno znaci da je komp ok ? jedino vista malo voli da pusi ali evo startovao sam igru bas da vidim dokle ce da gura da ne izbaci Blue screen

ma jok bre odigram malo pocne da ucitava nesto i BSOD znaci nema pravila kad oce pukne.. ubacim da extractujem crysis pukne.. stvarno mi nije jasno

Nosio sam komp na servis kazu mi da nije do hardvera nego do softvera kao vista je puna bagova treba pecevi a kod drugara sve radi na visti normalno i ubedjuju me da nemoze da se instalira vista ako ima vise od 3 giga rama- kao treba da skinem 2 giga rama pa da instaliram vistu i kad instaliram opet ne radi pojavljuje se BSOD mislim da kenjaju i da je ipak do hardvera. Molim za dobar savet hvala unapred

Pa stavi XP sa servis pekom 3.

evo brate http://isohunt.com/torrent_details/3167434...sp3?tab=summary odlican torrent

voodoo nije to problem instaliracu xp nego ocu tu jebenu vistu zbog dx 10 cudno mi je drugarima mojim shljaka mene zeza dao sam 60k za komp a da mi ne radi nema smisla prvo sto sam imao problema sa napajanjem pa mi uvalili neispravan DVD rom 12 seriju koja se ne proizvodi pa mi stavili memoriju od 667 umesto 800 mhz ali sve je to sredjeno.. ali stvarno nema smisla znaci...