Paja Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Rollovao sam novog toona posle dugo dugo vremena igranja mog tankadina/healadina :). Extra mi je zanimljiv, jer je mehanika igranja skroz drugacija. Jedino shto moram da se naviknem na pijenje svaka 2-3 pulla :). E sad. Koji biste rekli da je build najbolji za levelovanje, a koji za end-game raiding? Trenutno mi je najgotivniji arcane, mada cujem dosta razlicitih misljenja oko toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 ides frost do icy vejns ostalo fire i 2 u arcane na arcane subtlety mislim da je to najbolji uostalom proveri po top guildama magove na armory nije toliko tesko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=obZxgMzfcfReRtbhG0o fire http://www.wowhead.com/?talent=of0qcofzxIzfZZVA0cof0o arcane/frost koji god nacin ti se vise svidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 lolarcane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 uzmi leckman spec bollje :D Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Fire i imba si na dmg-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 uzmi leckman spec bollje :D http://armory.wow-europe.com/character-she...f&n=Leckman da bre ovaj sabija mnogo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted August 18, 2008 Author Report Share Posted August 18, 2008 Shto vishe levelujem, to mi vishe definitivno lezhi fire. Arcane suvishe mane troshi. Frost je gotiva za "chupave" situacije. I definitivno moram da se naviknem na chinjenicu da ne smem da budem oom ni u jednom trenutku :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 a ti levelujes!? LOL pa samo guraj u fire... sve... pa kad stignes na respec 5 golda na sunce pa onda prave talente :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 I definitivno moram da se naviknem na chinjenicu da ne smem da budem oom ni u jednom trenutku :). evocation, mana pots i mana kamenje ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 znachi za leveling ako imash problema s dumiranjem onda frost gurni sve i frost i cepaj... sve zavisno od levela koji si mozes clear casting u arcane... chisti za mana save... frost sporije ubija al ubije da ga mob ne udari... a fire dobije batina i mora chesce da jede/pije al otrese moba od kurca za upola vremena u odnosu na frost... al zato provode mnogo vishe pijuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 ja sam levelovao sa frost (i ostao na istom doduse, elemental ftw), i izlevelovao sam poprilichno brzo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Frost ti je za grindanje do jaja, ne brojeno puta sam gledao likove 50+ lvl u WPL kako povuku celo groblje, malo arcane explosions, frost nova, blizzard, i opet koji put arcane explosions. Ostane ti mane, a ubijes jedno 10 mobova. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) Nema brzeg levelovanja od frosta, iy vise razloga. Npr, mozes da soloujes brda questova za koje treba 3 clana, mozes da aoe-ujes sa imp. blizzardom po 10 mobova, mozes da prezivis svasta itd. Guraj u frost sve, pa posle respec u pure pve. edit: typo Edited August 18, 2008 by Failure.Sanitarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 kao sto nebra rece, nije brze ali nemas toliko problema sa umiranjem/manom Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
frkans Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Idi frost i nemoj da se smaras sa fire dok ne krenes neki ozbiljniji pve. Ako te bas smori frost respecuj fire i veruj mi da ces posle par mobova da se vratis na frost. Takodje nemoj da se smaras sa imp blizz i aoe fazonima.To je vredelo ranije ali sada kada je bafovan Q xp brze je da kvestujes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) http://armory.wow-europe.com/character-she...f&n=Leckman da bre ovaj sabija mnogo ! odgledaj lecken licks you i lecken licks fire filmove :S ovo nije on, lv19 pfft ... ovo cak nije ni twink... ima 500hp, moj rogue twink ovo 1shotuje sa ambush critom @topic --- udri sad po frostu, blizzard moze da uprocuje frostbite :) Edited August 18, 2008 by Synd Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 lol na post above Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 kad radis aoe sa blizzardom se ne uzima frostbite jer imp bliz i frostbite ne ide zajedno jer ti oces da blizz obuhvata sve kripove a kad procuje ovako samo ce ostati udaljen od grupe koju ubijas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frkans Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Ovo je neki univerzalni single target specc koji se pokazao kao najbolji bar po meni. http://www.wowhead.com/?talent=of0VZZVAGIocxoVqt Ako bas hoces aoe farm onda nesto ovako http://www.wowhead.com/?talent=of0VsocZZVhMIsf0sbqt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 http://www.almostgaming.com/wowguides/fros...-grinding-guide Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 igro sam maga godinu ipol dana pa evo da ubacim svojih 5 para. AoE lvling definitivno treba da probas ako nisi, jer takvo bolesno pwnovanje mobova ne moze ni jedna druga klasa. Pogotovo ako si rolao na istom serveru gde ti je main pa mozes da si priustis bolju opremu. ako neces to onda preporucujem fire kao horda ili frost kao alija iz prostog razloga sto kao alija moras da se boris svake sekunde za svakog moba pa ti frost pruza neku zastitu dok si kao fire ko goli pistolj. pitaj slobodno jos nesto ako ti nije jasno Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted August 18, 2008 Author Report Share Posted August 18, 2008 Fala na tipsovima drugari :) Ce da isprobam sve zivo pa javljam utiske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 kad radis aoe sa blizzardom se ne uzima frostbite jer imp bliz i frostbite ne ide zajedno jer ti oces da blizz obuhvata sve kripove a kad procuje ovako samo ce ostati udaljen od grupe koju ubijas Brate usporeni su 75 % ... to procuje non stop, nema sanse da se desi da mob izadje iz toga.. Prvo sto stoji 8 sec u novi, i za tih 8 sec sanse nema da ne procuje frostbite na njega. Bez frostbite-a je vec frka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 ti bolje znas igrao si maga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts