killYg0r Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ko sto figl rece kad imas igrace koji znaju sta rade ni ne treba ti lider u principu koji ce ono sve sam da radi svako treba da zna svoj posao i svoju klasu i encounter pre toga sve ostalo je u komunikaciji ako neko ne zna nesto sve moze da se objasni pre pokusaja zato je i srpski only dobra stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ti bi ucestvovao killy? Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 da, zainteresaovan sam posto mi se svidja ideja i zeleo bi da vidim da srbi samo jednom urade nesto zajedno i da od toga ispadne nesto a kad skupis na jedno mesto dobre igrace i ljude sa zeljom i voljom i iskustvom i najvaznije vremenom da se cimaju sanse su prilicno dobre za tako nesto da uspe e sad poenta je da je guild planiran za wotlk i lvl80 dakle do tad svasta moze da bude i ima dovoljno vremena i da se sve spremi za pocetak a i da ne bude nesto time will tell :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Sve je izvodljivo kad se hoce. Samo treba podneti odredjene zrtve. Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Pozdravljam ideju. Ako se prikljuci i ova ekipa sa magtheridona krecem i ja da lvlujem. Druida resto :P Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Ja cu da krenem Male Nelfa zbog Kilija. :) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 16, 2008 Author Report Share Posted August 16, 2008 (edited) Sve je izvodljivo kad se hoce. Samo treba podneti odredjene zrtve. Da evo ja cu da se odreknem alkoholda, pedofilije. Od sad igram WoW i jurim matorke ! Zrtvujem se !!! Radim jos na application formi, mada necu da je pustim dok se ne konsultujem prvo sa scionom i ekipom :P Nego da ja vas pitam di je taj KGB ? :-) Elem ima mogucnosti da se guild oproba u WotLK Beta. Zaboravih to da napomenem. Edited August 16, 2008 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Hehe,da da guild treba nazvati "Seriuz Serbz" salim se,pa znajuci Figl-a od njega se moze ocekivati 100% podrzavanje ideje kao i ostalih koji bi dosli sa te strane. Ja bih igrao warriora tanka najverovatnije,eto da imate i to na umu :) ako vam ista znaci. Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Ja sam za... samo mora organizacija da bude na nivou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Nego da ja vas pitam di je taj KGB ? :-) ja mogu da se iscimam da ti pokazem i onako nista drugo ne radim u zivotu jelte ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 stivene, aj zajedno da idemo? ocu i ja da idem da vidim to, i povedi srbislava ! Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ja mogu da se iscimam da ti pokazem i onako nista drugo ne radim u zivotu jelte ^^ Kako ne radis, a WoW ? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ja mogu da se iscimam da ti pokazem i onako nista drugo ne radim u zivotu jelte ^^ ja sam jednom trebao da se nadjem s kilijem u bgu... i kao zovem ga... e bratori pikali smo arene... eo ja u kgbu... aj navrati... tek ce on... e brate...z nash ... ee... gubi mi se signal... ee... jel me chujes... ee.... tu tu... ne bih se ja na njega oslanjao !:D a sto se guilda tiche... ja sam iskusni raider pre tbc-a a u tbc sam zabushavao... planirao sam da quitujem wow... ako se slucajno desi da ne quitujem... posto sam rasprodo sve accove sto sam imao... rollam s vama... gnOem magz0r dodushe da ako mogu da ga nazove nebra , igrao sam human maga pre tbc, pa undead mage u tbc... tako da je to 3 godine fireballZova i frost boltova za mene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 nebro brate :D zelim te jako :D ali koliko sam roflovo za kgb sto si napisao :D isplaio sam ko sisa realno al stvarno nisam mogo da se cimam po 40c :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 16, 2008 Author Report Share Posted August 16, 2008 Dolazim 24. Aug u KGB, da se vidimo / dogovorimo / ako se dogovorimo :) Sto se tiche ostalih ljudi zajebite me na PP sa prodajama trgovinom i jebanim guildom, citajte topic, necu nikom nista da replayujem. Mislim da sam dovoljno bio razuman na prvom postu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 24 avgust... zapisano, voleo bih da prisustvujem tom sastanku... Malo mi je drago sto nisam utopio svog roga... :D Erm, samo situacija sa Alfa i Beta gildom, mozda moze da se resi sa dva lepo ranga unutar samog gilda, da se ne bi cimao sa /ginvite i slicnim stvarima, rangovi vec sami po sebi to dozvoljavaju, bez plakanja ako si demote-ovan bez likovanja ako si promoto-van, + sa svim ljudima unutar gilda mozes bolje da vidis aktivnost, mogu svi da koriste istu banku i slicno, drustveni (ne barens chat fazon) faktor je veoma bitan, odvojenim gildovima ce se teze postici (namerno nisam rekao da "se nece postici") Na pitanjima bih dodao "koliko puta si bio cube clicker" "koliko puta si uspesno kontrolisao skeletone na Gorefiend-u" :D Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ^ slazem se mnogo je lakse za GMa i koordinaciju unutar samog gilda i mozda bi bilo dobro da imas nekog da ti pomaze u ''GMovanju'' stevo, storm ili neko od poverenja, lakse je za tebe i za sve Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 I ja mislim da bi bilo bolje i lakse da se resi rankovima unutar samo gilda. Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djuke Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Zanimljiva zamisao zaista. Svidja mi se ideja i podrzavam je... Sto se mene tice mogu odma' da pocnem sa lvlovanjem da bi na vreme bio spreman. Sa srecom pa se vidimo u skorijoj buducnosti :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 koje crno levelovanje jebem vam sunce kad ni app nije napravljen :)) Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Odricem se dopa Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 thumbs up <3 Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 @Eilla guild aimuje na neku ozbiljnost i to a u ozbiljnosti nema finoce i drugarstva pa cu ovako da te pitam vec sad ti prodajes i kupujes accove koliko vidim da li si procitao koja iskustva moras imati da bi bio deo guild karazan i full honor gear ne ispunjavaju nijednu stavku nazalost Na tvoju veliku zalost da lepo sam proctio i razumeo sta je silencer govorio,ja sam svog main lika na kojem sam igrao 3 godine prodao pre 2 meseca i od tad je ova igrica sprdnja za mene,ne meni wow nije zivot ali kad igram igram ozbiljno,da jesam kupovao/prodavao mnogo likova ali generalno ova ideja mi se svidela,kapiram da se silecer sposoban da nesto ovako zazivi i bez problema bi uzeo nov acc i izlevelovao lika,tad bi mogao lepo da vidis dali ja zadovoljavam tvoje kriterijume sto se tice ove igre,i ne nikad nisam imao full kara/honor gear Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 e vaki jame kopaju :/ Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Ja cu da igram samo ako je tu stormscion ! ako nije necu NEMA SANSE STORM GDE si ?! Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts