Jump to content

Serbian Guild

Silencer

Recommended Posts

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ovo je rekao Bog, Otac, CEO Blizzard-a, Nijedna druga rec ne moze zvanicno da se potvrdi, svi ste procitali i dalje spamujete sa tim glupim pitanjem, kao da niko od vas u zivotu ne zna kako Blizzard funka godinama. Nema sajt koji nije napisao ovo. I vi pitate a kad izlazi.

Mike Morhaime:

"We have said that it will be coming out this year," Blizzard CEO Mike Morhaime revealed in a conference call today. "I can tell you it's not coming in the July to September quarter."

As for the Wrath of the Lich King beta, Morhaime noted that "testing is going very well." During the call, Morhaime also mentioned that 40% of the World of Warcraft subscribers that left for Age of Conan have since returned.

Ovo znaci da izmedju oktobra - decembra ima da izadje WotLK, po njegovim recima, sem ako neko od Lead Designera, ne dodje i kaze OVO NIJE SPREMNO ne moze !!! E onda cete dobiti zvanicne informacije za delay... Datum WotLK znaci i datum kad ja krecem migraciju na frostmane server :)

A formiranje guilda bice nedelju dana posle starta WotLK otprilike, u sutini kako se dogovorimo.

I btw tema je guild ne kad izlazi wow. Isto kao i vas i mene interesuje taj datum, ne sto mi se igra, nego sto vec hocu da imam na lageru 100+ komata za prodaju. Tako da cu vas obavestiti o datumu :P

Edited by Silencer
rur-1.jpgrur-2.jpg

U pizdu materinu, sto nisam pre bio na forumu pa da se i ja join tom sastanku u KGBu!!! -.-

Uglavnom, necu da spammujem forum ili nesto cisto da kazem masi:

I'll gladly join the guild! :)

BTW, pun mi je qrac svedjana i njihovih guildi, aj i mi da imamo nasu u tri lepe picke materine