manager Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 fudbalski klub startuje sezonu gostovanjem na kipru APOEL-u u 2. kolu kvalifikacija za kup UEFA. ne zelim nicemu da se nada, u stvari, nadam se boljem izdanju u odnosu na pripremne utakmice, sto znaci DA IGRAJU FUDBAL. na 11 pojacanja potroseno 800k evra, jedino je edgar, napadac, placen 200k... utakmica se igra u 19h, srecno zvezdo!!! 12 GK Saša Radivojević 22 GK Saša Stamenković 33 GK Boban Bajković 6 DF Dejan Jaković 14 DF Nenad Tomović 18 DF Grzegorz Bronowicki 20 DF Marjan Marković 21 DF Ibrahima Gueye 24 DF Pavle Ninkov 28 DF Vukašin Dević 42 DF Nikola Mijailović 4 MF Dragomir Vukobratović 5 MF Nikola Trajković 7 MF Nenad Milijaš (captain) 8 MF Ognjen Koroman 10 MF Igor Burzanović 25 MF Marko Blažić 26 MF Boban Maksimović 30 MF Nemanja Nikolić 32 MF Vladimir Bogdanović 35 MF Segundo Castillo 9 FW Edgar 11 FW Ivan Tričkovski 17 FW Cléo 19 FW Branimir Subašić 23 FW Slavko Perović 29 FW Ibrahim Somé Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 na 11 pojacanja potroseno 800k evra, vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 prenos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 RTS2, 18:55h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 tužno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 14, 2008 Author Report Share Posted August 14, 2008 uf, dobro je!!! ne zelim nista da komentarisem trenutno, samo cu reci da losiji tim zvezde nisam gledao. da su ovi paceri iole normalniji bili popusili bi 5 komada Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 lol ludaci,pa pokazacemo im sta je dobar fudbal u Beogradu,jel tako Lesko ? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 lol igra zvezde,al proci ce... a zasto koroman nije igrao od pocetka ? Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 14, 2008 Author Report Share Posted August 14, 2008 zdenjeg ga ne gotivi, tacnije prica se da su se i posvadjali :)) zato mu je i oduzeta kapitenska traka .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Hvala kurcu da su ovi Apoel majmuni. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 ochaj. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 poredjenja radi,mi ovog Zewlakova bismo mogli samo da sanjamo da dovedemo.Covek je poljski reprezentativac,dosao je iz Panatinajkosa.A mi ne mozemo da dovedemo Pericu Ognjenovica. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 ^valjda iz Olimpijakosa? i naravno da je tako Grujane,mnogo smo dobro odigrali,osvajamo kup uefa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Mogao si da me oteras u picku materinu :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 a) koji ce vam kurac perica ognjenovic? taj chovek vishe nije fudbaler :) b) prva evropska utakmica, verovatno ce biti bolje u nastavku... c) kao sto sam i mislio, treba koromana ubaciti sa klupe, al' mnogo ranije a ne u 85om minutu d) stvarno su paceri ovi kiprani :) gl sledece nedelje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 ne pricam bukvalno o Perici Ognjenovicu nego o tome da niko ne zeli da dodje u Zvezdu.Decko je igrao u Maleziji koliko je propao,a odbija ponudu Zvezde.Kontas o cemu ti pricam. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 brate kad smo mi spali na to da nas odbijaju amateri, sta vise da pricamo.. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 ne pricam bukvalno o Perici Ognjenovicu nego o tome da niko ne zeli da dodje u Zvezdu.Decko je igrao u Maleziji koliko je propao,a odbija ponudu Zvezde.Kontas o cemu ti pricam. a, nisam znao da su ga zvali uopste lol :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 perica zvani, ne mogu da dobacim sa 16 loptu do gola :( mada ima mozda malo i onih fora, kada neki igrac ne moze da se proda ili tvrdi pazar, pa onda objave kako se kao mi interesujemo za njega(a to mu odma dize cenu u nebesa lol) :/ fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 lol dize mu se cena kada se cuje da ga trazi zvezda, LOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 lol dize mu se cena kada se cuje da ga trazi zvezda, LOL. ne dize mu se cena, vec se dize prasina oko njega...somino :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 17, 2008 Author Report Share Posted August 17, 2008 ololo, pa nisam ni video ovaj tvoj post!!! perica zvani, ne mogu da dobacim sa 16 loptu do gola :( mada ima mozda malo i onih fora, kada neki igrac ne moze da se proda ili tvrdi pazar, pa onda objave kako se kao mi interesujemo za njega(a to mu odma dize cenu u nebesa lol) :/ koja si drtina jebeno!! :D nego, danas igramo u ns-u, protiv dobrog protivnika, ne i nepobedivog, kao i protiv neugodne tradicije da u poslednjih 7 godina imamo samo jednu pobedu na startu prvenstva!!! ajmo zvezdo!! :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 ololo, pa nisam ni video ovaj tvoj post!!! koja si drtina jebeno!! :D nego, danas igramo u ns-u, protiv dobrog protivnika, ne i nepobedivog, kao i protiv neugodne tradicije da u poslednjih 7 godina imamo samo jednu pobedu na startu prvenstva!!! ajmo zvezdo!! :))) somina debela, ostaje somina debela...pa zadebljao si i lol na kraju...a to znas znaci da je ovo ispred sto pise sala...ili moram da ti jos uprostim :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts