G!!! Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 samo se odjednom pojavio sledeci problem grafulja 8800 gts 320, nakachen na DVI 1. Benq fp93gx i 2. DVI2HDMI Toshiba 32xv500 i na monitorichicu se pojavilo krsh horizontalnih linija i 3 vertikalne ... vidljivost i citkost je poprilichno smanjena(i ono sto je cudno te linije ne zahvataju pointer misha koji izgleda sasvim normalno, ali sve "ispod" njega je prosharano) ... reza 1280 na 60 hz... ono sto je chudno sto na TVu i dalje sve super izgleda u 1920 rezi??? menjao drajvere za graficku i monitor i sve je ostalo isto i dalje... menjao refresh rate i nista proverio da li nije ispao kabl iz graficke ili monitora... ima li neko ideju koja ne podrazumeva noshenje monitora kod komsije jer nemam komshiju ali okej to bi mi bila poslednja solucija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 ladno imaš fullhd televizor od 32 cola (izvinjavam se na beskorisnom postu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 samo u full-u ili nista!!!! ...cekajuci voodooa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 nije mi jasno ovo sa linijama, jel na monitoru 1280x1024 rez ili..? ja imam samsung 32" nakachen na VGA, u svojoj native rez, i 770P samsung, sa 1280x1024, pa me zanima da objasniš malo bolje problem, pošto imamo istu graf, pa bi setovanjal trebalo da budu slična Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 A da nije memorija na grafičkoj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 12, 2008 Author Report Share Posted August 12, 2008 da da da 1280x1024 je reza na benq monitoru... ma sve je bilo sjajno vec par meseci i pre neki dan samo PUF i pojavishe se te silne horizontalne linije... totalan zbunj da je memorija, zar se ne bi isti simptom pojavio i na tv-u koji i dalje ima kristalno cistu sliku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Al što je onda pointer miša u redu? Aj razumem da je na TFT-u bela boja "otvaranje" sve tri boje tranzistora pa kao belo je uvek belo, ali ako je sjebano, nešto bi moralo i tu da se vidi... Probaj za svaki slučaj da prebaciš monitor na drugi DVI izlaz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 a jel ima problema kad nakačiš samo monitor, bez LCD TV-a? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 12, 2008 Author Report Share Posted August 12, 2008 isto je kada je samo monitor zakachen probacu malo kasnije da ga zabodem u drugi dvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 12, 2008 Author Report Share Posted August 12, 2008 odneo sam monitor u servis oni ga nakacili i radi sve normalno vratim ga kuci i on radi.... !@#$%^ jebeni gremilini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts