Pretender381 Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Jedina zastava koju mozemo da biramo na Steam-u je YU a Srpske nigde nema. Cak ni zastava Jugoslavije se ne prikazuje kako treba! Verujem da je barem nekom ovde to zapalo za oko ako je editovao svoj profil u "control panel-u"... Pokrenuo sam temu vezanu za to na oficijelnom forumu: http://forums.steampowered.com/forums/show...ad.php?t=712750 P.S. ako sam temu stavio u pogresan deo foruma verujem da ce moderator biti ljubazan i pomeriti je tamo gde joj je i mesto :) Quote In a world that gives you nothing, you need something to believe in. The FUTURE belongs to those who BELIEVE in the BEAUTY of their DREAMS. All that you see or seem, is but a dream within a dream. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 HAHAHAHAHAH KAKAV SI TI MAJSTOR!!! sorry za caps zeludac me bolo od smea xplanation.jpg kad sam video prso sam...znachi majstoru!!! uhh... pa shta znam...ovaj shto ti reche da ne razume trebao bi da bude u pravu shto se tiche toga da se obratish suportu i da chekash,mada...chim chuju oh ex yu country...vacation Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Moj stim kazhe da sam sa Sejshela tako da nemam tih problema, jer realno niko nema pojma kako izgleda njihova zastava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 velka stvar u picku materinu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Covek se bori za nasa prava,ae malo podrske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 shto da ne. samo napred. ja sam svojevremeno na cal sajtu gde je bila samo Yugoslavia i nisu imali nasu zastavu vec je bila zastava amerike umesto trazio da se stavi Serbia i srpska zastava. i evo danas je ima tamo. nije neki epski uspeh, ali bi valjalo da ima. tako da, samo napred, ako te ne mrzi i imas volje ;) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretender381 Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 HAHAHAHAHAH KAKAV SI TI MAJSTOR!!! sorry za caps zeludac me bolo od smea xplanation.jpg kad sam video prso sam...znachi majstoru!!! Pa kad treba pacijentima da se crta Btw, obratio sam se Steam Supportu i dobio odgovor relativno brzo (za oko dan) sa obrazlozenjem da spisak lokacija ukljucujuci i hijerarhiju oblasti i manjih podrucja oni dobijaju od FIPS-a Clan razvojnog tima Steama Mike Blas govori detaljno o tome u ovoj temi na steampowered forumu: http://forums.steampowered.com/forums/show...ad.php?t=638445 Ali resenja nema i pitanje je kada ce biti... shto da ne. samo napred. ja sam svojevremeno na cal sajtu gde je bila samo Yugoslavia i nisu imali nasu zastavu vec je bila zastava amerike umesto trazio da se stavi Serbia i srpska zastava. i evo danas je ima tamo. nije neki epski uspeh, ali bi valjalo da ima. tako da, samo napred, ako te ne mrzi i imas volje ;) Upravo to. Steam je samo jedno od mnogobrojnih mesta gde nema nase zastave i mene licno to iritira vec dooosta dugo. Na vecini sajtova jos uvek stoji YU zastava i uglavnom na sajtovima/forumima gde ima nasih obelezja administratori je sami dodaju jer izlaze u susret korisnicima iz nase zemlje iako znaju da prema FIPS-u mi ni ne postojimo... Kako god da se okrene ova tema ne moze a da ne skrene na politiku tako da sorry but jebi ga. Bad karma. Anyway, hvala vam na odgovorima i podrsci ljudi Quote In a world that gives you nothing, you need something to believe in. The FUTURE belongs to those who BELIEVE in the BEAUTY of their DREAMS. All that you see or seem, is but a dream within a dream. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Bravo care, svi su to primetili, ali si ti jedino nesto probao da uradish po tom pitanju... Samo napred! :) Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretender381 Posted January 9, 2009 Author Report Share Posted January 9, 2009 Zaboravih da javim. Problem je rešen Pozdrav svima Quote In a world that gives you nothing, you need something to believe in. The FUTURE belongs to those who BELIEVE in the BEAUTY of their DREAMS. All that you see or seem, is but a dream within a dream. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbikic Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Seychelles :)) Sejsheli keva :) Quote :: Name: Relja Bikic :: Handle: m!sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Zasto da ne, to je kul sto se covek iscimao! Samo napred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 ja ne mogu da promenim drzavu na srbiju, a samim tim ni zastavu, cini mi se da uopste nema srbije :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 isto ovde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts